Categorie De beste recepten

Kalkoenbroodje met spinazie
De beste recepten

Kalkoenbroodje met spinazie

Recept Kalkoenbroodje met spinazie door del 18-11-2014 Bijgewerkt op 29-08-2018 Het klassieke kalkoenbroodje dat ik bij mij thuis maak, zit vol met ham en kaas, maar zoals je weet eet ik niet altijd graag dezelfde dingen dus ik maakte een variant met een spinazievulling, omelet en gekookte ham.

Lees Verder

De beste recepten

Talen van schoonmoeder

De tongen van schoonmoeder zijn een typisch Piemontese bakproduct, een mix tussen een brood en een soepstengel, ideaal om tijdens de lunch van te genieten als broodvervanger of om te serveren bij een aperitief met vleeswaren, kaas en goede wijn. Toen ik dit recept tegenkwam, probeerde ik erachter te komen waar de naam vandaan kwam en ik vond deze zin & 34; We zullen ze schoonmoeder-talen noemen, omdat alleen schoonmoeders zulke lange talen hebben & 34; ondeugend maar mooi;) Nou vrienden, ik laat je over aan het recept van vandaag en ik wens je een goede zondag, ik ben bij de tweede koffie en ik weet nog niet welke wending ik aan de dag moet geven, we zullen zien, kussen: * Procedure Hoe moedertalen te maken een kom met de ingrediënten voor het rijzen.
Lees Verder
De beste recepten

Pindakaascake

De pindakaascake is een toetje dat je niet mag missen als je van dit soort gedroogd fruit houdt. De chocoladeschilfers in het deeg maken deze cake nog lekkerder, maar ze zijn niet essentieel, dus als je wilt, kun je ze weglaten. Geurig, zacht en lekker, het is ook snel te bereiden, dus perfect voor een Yankee-thema-avond of gewoon als je een ander dessert naar de tafel wilt brengen om je gasten te verbazen!
Lees Verder
De beste recepten

Snelle thermomix-croissants

Recept Thermomix snelle croissants vanaf 03-06-2015 Bijgewerkt 04-09-2018 Hoe vaak willen we een croissant bereiden maar het idee om lang te moeten wachten voordat hij klaar is, heeft ons ontmoedigd? Om deze reden is er een recept voor snelle croissants, nog sneller klaar met de Thermomix en in zeer weinig bewegingen.
Lees Verder
De beste recepten

Erwtenpasta met broccoli

Nadat ik het recept voor linzenpasta heb geprobeerd, ben ik hier weer om een ​​alternatieve pastasoort te testen: erwtenpasta. Glutenvrij, zonder besmetting en met biologische erwten heeft deze pasta een lekkere smaak die goed te combineren is met andere groenten. Ik kleedde het aan met gebakken broccoli, cherrytomaatjes en pijnboompitten en bracht een gezond, authentiek en erg lekker voorgerecht naar de tafel.
Lees Verder
De beste recepten

Tuinbonen recepten

Hallo allemaal, ik ben Misya, of Flavia Imperatore, ik ben 34 jaar oud, getrouwd met Ivano en Elisa's moeder, ik ben Napolitaans, een liefhebber van reizen, lekker eten en uitstekend gezelschap.
Lees Verder
De beste recepten

Taart met opgeklopt deeg

Recept Taartje met opgeklopt kruimeldeeg door del 27-04-2019 Bijgewerkt 29-04-2019 De taart met opgeklopt zanddeeg is een recept van Luca Montersino, ook wel bekend als Linzertaart. Het is precies een recept op basis van opgeklopt kruimeldeeg, een bereiding waar ik tot nu toe alleen koekjes van maakte.
Lees Verder
De beste recepten

Quinoa en grapefruitsalade

Quinoa en grapefruitsalade recept van 09-01-2020 De quinoa en grapefruitsalade is een heerlijk en apart gerecht. Het meest specifieke ingrediënt is lychee, dat je uiteindelijk kunt vervangen door druiven, en je kunt het niet vinden. Het resultaat is een rijke, frisse en smakelijke salade, perfect om de wintertafel een verademing te geven.
Lees Verder
De beste recepten

Rol met paprika's

Receptenrol met paprika van 06-05-2007 Bijgewerkt 07-11-2017 Hier is een leuk recept voor een zoute rol met paprika. De basis is gemaakt met eierpasta, maar de pasta kan desgewenst ook vervangen worden door bladerdeeg, voor de vulling in plaats daarvan ... ricotta en gegrilde paprika, een luchtige en smakelijke combinatie.
Lees Verder
De beste recepten

Thermomix aardappeltaart

Thermomix aardappeltaartrecept van 05-10-2015 Bijgewerkt 04-09-2018 De aardappeltaart (of aardappelgattò) is een aardappeltaart die typisch is voor de Napolitaanse keuken. E & 39; beschouwd als een enkel gerecht en meestal geserveerd in de koudste periodes. Voor degenen die van warm houden en voor degenen die het liever uitgerust of koud hebben, kan de aardappeltaart op alle manieren gegeten worden, zolang je de typische mozzarella niet mist.
Lees Verder
De beste recepten

Inktvis en aardappelen

Recept calamares en aardappelen van 12-03-2013 Bijgewerkt op 10-08-2017 Vanmorgen geef ik je het recept voor inktvis met aardappelen, een gerecht dat je kunt serveren als warm voorgerecht bij een visdiner of als hoofdgerecht. enkel gerecht. De versheid van de inktvis en de kwaliteit van de aardappelen die je gaat gebruiken (ze moeten stevig en bloemig zijn) zullen het verschil maken, het gerecht moet naar de zee smaken en de aardappel moet in de mond verkruimelen;) Nu groet ik je en ga ik aan het werk, ik moet proberen af ​​te sluiten alles wat ik moet doen met twee, vandaag wacht de tweede middag op mij gewijd aan het bereiden van paasrecepten samen met mijn zus, ik maak desserts klaar en zij helpt me met de versieringen, en tussen een puinhoop en de andere we maken van de gelegenheid gebruik om samen te zijn en doen 2 & 34; mess & 34; ;) Ik wens je een goede dag, dok.
Lees Verder
De beste recepten

Pretzel recepten

Hallo allemaal, ik ben Misya, of Flavia Imperatore, ik ben 34, getrouwd met Ivano en Elisa's moeder, ik ben Napolitaans, een liefhebber van reizen, lekker eten en uitstekend gezelschap.
Lees Verder
De beste recepten

Kegels recepten

Hallo allemaal, ik ben Misya, of Flavia Imperatore, ik ben 34 jaar oud, getrouwd met Ivano en Elisa's moeder, ik ben Napolitaans, een liefhebber van reizen, lekker eten en uitstekend gezelschap.
Lees Verder
De beste recepten

Napolitaanse rustiek

Napolitaans rustiek recept van 21-03-2014 Bijgewerkt op 02-10-2018 De Napolitaanse rustiek is een klassieker uit de traditionele Napolitaanse keuken, het is een zoete schelp van zanddeeg met een zoute vulling gemaakt van ricotta, eieren, salami en pecorino, een zoet contrast dat u zal overtuigen door zijn bijzonderheid.
Lees Verder
De beste recepten

Appel smoothie

Appelsmoothie recept van 10-04-2017 Bijgewerkt 04-10-2017 De appelsmoothie is een echte drank, speciaal ontworpen voor de kleintjes. Hiervoor heb je appels, suiker, melk, ijs nodig en in een paar minuten is de smoothie klaar waarmee je een uitgebreid ontbijt of een gezonde snack kunt nuttigen.
Lees Verder
De beste recepten

Agretti met citroen

Agretti citroenrecept van 24-02-2017 Bijgewerkt 20-02-2018 Citroen-agretti is de makkelijkste manier om dit bijgerecht op tafel te zetten. Fris en licht, ze herinneren aan de smaak van snijbiet, maar zijn beslist lekkerder vanwege hun consistentie & 34; spaghetti & 34;. Je kunt ze combineren met visgerechten net als bij vleesgerechten, de citroen-agretti trouwen met alles wat je wilt en zijn in zeer korte tijd maar vooral heel gemakkelijk bereid.
Lees Verder
De beste recepten

Kalkoenbroodje met spinazie

Recept Kalkoenbroodje met spinazie door del 18-11-2014 Bijgewerkt op 29-08-2018 Het klassieke kalkoenbroodje dat ik bij mij thuis maak, zit vol met ham en kaas, maar zoals je weet eet ik niet altijd graag dezelfde dingen dus ik maakte een variant met een spinazievulling, omelet en gekookte ham.
Lees Verder
De beste recepten

Marinara rijstsalade

Marinara rijstsalade recept van 02-07-2015 Bijgewerkt 03-03-2017 De marinara rijstsalade is een gerecht waar ik dol op ben in de zomer, vers, lekker en met een zeesmaak, wat wil je nog meer; ) De versie die ik voorstel is met garnalen, zalm, tonijn en mosselen maar leent zich duidelijk voor duizend variaties, toevoegingen of vervangingen, kortom, als je een alternatief wilt voor de klassieke en warme risotto met zeevruchten, de marinara rijstsalade is het recept voor jou;) Vandaag ben ik nog steeds hier in Milaan, naast het congres, het leuke van hier zijn is om oude vrienden te ontmoeten, een praatje te maken en de kans te krijgen om iets nieuws te gaan proeven .
Lees Verder
De beste recepten

Coca Cola flessentaart

De Coca Cola-flessentaart is een juweeltje dat ik niet kon missen, nadat ik hem keer op keer op verschillende sites, in video's en op de facebookgroep had gezien, was het voor mij bijna vanzelfsprekend om hem ook te willen maken. het ziet eruit als een fles, maar in werkelijkheid is het een omhulsel van pure chocolade gevuld met biscuitgebak, room en nutella.
Lees Verder
De beste recepten

Manden met eieren en spek

Recept Manden met eieren en spek van 08-08-2014 Bijgewerkt op 27-08-2018 In het buitenland heb ik nooit problemen met het aanpassen aan de lokale keuken, integendeel, ik ben altijd heel open en nieuwsgierig om iets nieuws te ervaren . Als ik bij het ontbijt echter geen espresso en een croissant met slagroom kan krijgen, val ik terug op het klassieke Amerikaanse ontbijt dat Bacon and Eggs in elk internationaal hotel aanbiedt.
Lees Verder