Traditionele recepten

Norwegian Air kondigt nieuwe routes aan die Scandinavië verbinden met Los Angeles, San Francisco en Orlando

Norwegian Air kondigt nieuwe routes aan die Scandinavië verbinden met Los Angeles, San Francisco en Orlando

Norwegian Air Shuttle ASA (de op één na grootste luchtvaartmaatschappij in Scandinavië) kondigde de lancering aan van nieuwe routes via hun 787 Dreamliner naar Los Angeles, Oakland-San Francisco en Orlando vanaf het voorjaar van 2014. Daarnaast zal de luchtvaartmaatschappij ook een nieuwe route lanceren tussen New York -JFK en Kopenhagen — evenals van Oslo, Stockholm en Kopenhagen naar Fort Lauderdale — in november 2013.

Momenteel zijn er geen andere luchtvaartmaatschappijen die non-stop vluchten uitvoeren van Oslo naar Los Angeles, San Francisco en Orlando; van Stockholm naar Los Angeles en San Francisco; of van Kopenhagen naar Los Angeles. De luchtvaartmaatschappij is van plan om meer nieuwe intercontinentale routes te lanceren, aangezien het de levering van extra 787 Dreamliners in ontvangst neemt.

"Ik ben erg blij om de lancering van drie nieuwe intercontinentale bestemmingen aan te kondigen. De belangrijkste verkeersstromen gaan momenteel tussen de VS en Europa en er is een grote vraag naar vluchten van hoge kwaliteit tegen een laag tarief tussen de twee continenten", aldus Bjørn Kjos, CEO van Norwegian Air Shuttle ASA.

Norwegian exploiteert momenteel zes wekelijkse vluchten tussen Scandinavië en New York, samen met vijf wekelijkse vluchten tussen Scandinavië en Bangkok. De eerste langeafstandsvluchten van de luchtvaartmaatschappij begonnen in mei 2013.

"Tot nu toe is de respons op onze routes naar New York, Bangkok en Fort Lauderdale enorm geweest. De meeste van onze vluchten zijn deze zomer volgeboekt. Ons aanbod is niet alleen goed ontvangen door Scandinavische passagiers die naar de VS of Azië reizen , maar ook Aziaten en Amerikanen die naar Scandinavië en verder gaan," zei de heer Kjos.

Tickets naar de nieuwe bestemmingen, evenals de lente- en zomervluchten van volgend jaar naar New York, Bangkok en Fort Lauderdale, zijn nu te koop op de website van de luchtvaartmaatschappij.


Bekijk de video: Norwegian Air 787 Dreamliner Oslo-Los Angeles (Januari- 2022).