Traditionele recepten

Heerlijke bijgerechten voor uw volgende barbecue

Heerlijke bijgerechten voor uw volgende barbecue

Overheerlijke recepten om je voor te bereiden op hosting

Het draait allemaal om de zomer grillen en tijd buitenshuis doorbrengen - het is een lange winter geweest, je verdient het! De bijgerechten kiezen voor je barbecue is net zo belangrijk als de couvert of de drankjes. Krusteaz heeft overheerlijke recepten om je voor te bereiden op hosting.

Zet bij twijfel altijd in op maïsbrood! Het is het perfecte bijgerecht van de barbecue en deze groene maisbrood met chili en kaas heeft precies de juiste hoeveelheid pittige kaasachtige goedheid.

Hapklare snacks moeten op het menu staan ​​voor je volgende zomerbijeenkomst, en gekarameliseerde peer, bacon en brie bites zijn precies wat de dokter heeft besteld. Knapperig spek, zoete peer en schilferige korst - wat wil je nog meer?

Deze kaasachtige hapjes zal zeker een hit zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Het zijn makkelijke hapjes die je gasten kunnen pakken nadat ze hun hotdog of cheeseburger hebben geladen.

Heb nodig snel dessert om op te zwepen bij uw hartige gerechten? Combineren Krusteaz Meyer Citroenreep Mix, frambozen en witte chocoladeschilfers, uw dessert is in slechts 40 minuten klaar.

Ga voor meer ideeën en recepten voor grillen naar www.Krusteaz.com en maak kennis met de Baker's Dozen.

Ingesloten foto's zijn afkomstig van:

Foto: Chili kaas maisbrood Krusteaz.com

Foto: Gekarameliseerde Peer, Bacon en Brie Bites hebben het gehaald. Ik vond het geweldig.

Foto: Spinazie Bites Krusteaz.com

Foto: Frambozen met witte chocolade Meyer-citroenrepen Crazy for Crust


Bekijk de video: Sambal Tumpang Resep Masakan Nusantara Sederhana Rumahan Khas Indonesia Mudah Simple - Bunda Airin (Januari- 2022).