Traditionele recepten

Pizza Hut biedt nu BBQ-pizza aan met Blake Shelton

Pizza Hut biedt nu BBQ-pizza aan met Blake Shelton

Blake Shelton houdt van barbecueën, en hij houdt van pizza, dus dit leek me een geweldige combinatie. En nee, je bestelling van Pizza Hut BBQ-pizza komt niet met een kant van Blake Shelton.

Pizza Hut channelt hun innerlijke zuiderling voor het volgende nieuwe menu-item. De pizzaketen zal nu drie BBQ-pizza's in Texas-stijl aanbieden, goedgekeurd door countryster Blake Shelton. De nieuwe pizza's, die vanaf vandaag op alle Pizza Hut-locaties verkrijgbaar zijn, zijn onder meer Blake's Smokehouse BBQ, met gerookt spek van hardhout en zoete, gerookte ham; Hawaiiaanse BBQ met gerookte ham, ananas en groene pepers; en Honey BBQ Chicken gegarneerd met kip, spek en uien.

"Opgroeien in Ada, Oklahoma, was Pizza Hut een groot probleem in mijn gemeenschap", zei Blake Shelton. "Als fan van BBQ en pizza was het geweldig om samen te werken met Pizza Hut om twee van mijn favoriete gerechten samen te brengen."

Alle drie de taarten zijn beschikbaar als zomermenu-item voor $ 11 per stuk. En als je een "shelfie" (dat is een Shelton-selfie voor niet-ingewijden) met de Blake Shelton-uitsnede op bepaalde Pizza Hut-locaties maakt, kun je gratis pizza's of andere prijzen winnen.

Joanna Fantozzi is een Associate Editor bij The Daily Meal. Volg haar op Twitter @JoannaFantozzi


Heeft Pizza Hut BBQ-pizza?

Pizza Hut is nieuw Blake's Rokerij BBQ Pizza heeft een met de hand gegooide pizza met geroosterde cheddarkaas op het einde korst en honing barbecue saus in plaats van pizza saus. Het is gegarneerd met spek, ham, en gemalen varkensvlees stukken. De pizza is geïnspireerd door country-artiest Blake Shelton, vandaar de naam.

Weet ook, heeft Pizza Hut BBQ-kippenpizza? Last but not least, de honing BBQ Kip is gegarneerd met wit vlees kip, hardhouten gerookt spek en zoete rode uien. Alle pizza's zijn gegarneerd met een honing barbecue saus en een met de hand gegooide korst met een geroosterde cheddarrand.

Ook de vraag is, heeft Pizza Hut nog steeds BBQ-pizza?

pizza Hut heeft een nieuwe lijn van BBQ-pizza's die werden geïnspireerd door de Grammy-genomineerde countrymuzikant Blake Shelton. De lijn omvat Blake's Smokehouse barbecue, Hawaiiaans barbecue en honing barbecue Kip. Volgens een persbericht, elk pizza is nu beschikbaar voor $ 11.

Heeft Pizza Hut hamburgerpizza?

pizza Hut heeft geëxperimenteerd met de pizza-en-burger combo eerder, met een pizza met Hamburger vlees en kaas in de korst gebakken in Canada en het Midden-Oosten. Verrassend genoeg is de mega-pizza heeft zijn weg naar de Verenigde Staten nog niet gevonden.


Pizza Hut biedt nu BBQ-pizza aan met Blake Shelton - Recepten

Pizza Hut's nieuwe Blake's Smokehouse BBQ Pizza heeft een met de hand gegooide pizza met geroosterde cheddarkaas op de korst en honing-barbecuesaus in plaats van pizzasaus. Het is gegarneerd met spek, ham en stukjes gemalen varkensvlees. De pizza is geïnspireerd door country-artiest Blake Shelton, vandaar de naam.

Ik pakte een grote voor $11.

Met al het varkensvlees dacht ik dat de Smokehouse BBQ superzout zou zijn, maar de verschillende soorten vlees, met name de ham en het spek, waren eigenlijk aanzienlijk minder zout van smaak dan typisch is.

De combinatie van de drie vormen van varkensvlees zorgde voor een mooie vlezige pizza. Het spek was net een beetje knapperig en licht rokerig en de ham had een mooie, enigszins zoete smaak. Het gemalen varkensvlees zag er niet zo geweldig uit en was varkensvlees en vet van smaak. Tussen het spek en het spek zat een beetje een glanzende, vettige film bovenop de pizza, meer dan het typische mozzarella-vet.

De honing barbecuesaus werd oordeelkundig aangebracht met slechts een dun laagje onder de kaas. Toen ik de pizza voor het eerst zag, was ik bang dat ze de barbecuesaus misschien per ongeluk waren vergeten, maar ja hoor, hij was er. Het had een smakelijke maar afgemeten honingzoete smaak, maar niet zozeer rokerige en pittige tonen. Het ging goed met het vlees.

De cheddar op de korst was niet zo lekker als de Parmezaanse kaas van? Pizza Hut's recente Garlic Parmezaanse Pizza's, maar leverde nog steeds een mooie crunch en waarneembare cheddar-smaak. Het leek veel op een vers geroosterde/gebakken cheddar soepstengel.

Over het algemeen was Pizza Hut's Smokehouse BBQ Pizza redelijk goed, maar niet zo goed als de voorgaande (en vertrekkende) Parmezaanse knoflookpizza's. Het vlees was niet te zout, maar kon een kick in de smaakafdeling gebruiken en de saus was licht maar goed. Ik hield vooral van de geroosterde korst van cheddar.

Voedingswaarde - Pizza Hut Large Blake's Smokehouse BBQ Cheddar Crust Pizza


Blake Shelton: op set met Pizza Hut om nieuwe BBQ-pizza's te lanceren

Met uw Easy-access-account (EZA) kunnen degenen in uw organisatie inhoud downloaden voor de volgende doeleinden:

 • Testen
 • Monsters
 • composieten
 • Lay-outs
 • Ruwe sneden
 • Voorlopige bewerkingen

Het vervangt de standaard online composietlicentie voor stilstaande beelden en video op de Getty Images-website. Het EZA-account is geen licentie. Om je project af te ronden met het materiaal dat je hebt gedownload van je EZA-account, moet je een licentie hebben. Zonder licentie mag er geen gebruik meer worden gemaakt, zoals:

 • focusgroep presentaties
 • externe presentaties
 • definitieve materialen die binnen uw organisatie worden gedistribueerd
 • alle materialen die buiten uw organisatie worden verspreid
 • alle materialen die aan het publiek worden verspreid (zoals advertenties, marketing)

Omdat collecties voortdurend worden bijgewerkt, kan Getty Images niet garanderen dat een bepaald item beschikbaar zal zijn tot het moment van licentieverlening. Lees alle beperkingen die bij het gelicentieerde materiaal op de website van Getty Images horen zorgvuldig door en neem contact op met uw Getty Images-vertegenwoordiger als u hierover een vraag hebt. Uw EZA-account blijft een jaar staan. Uw Getty Images-vertegenwoordiger zal een verlenging met u bespreken.

Door op de knop Downloaden te klikken, aanvaardt u de verantwoordelijkheid voor het gebruik van niet-vrijgegeven inhoud (inclusief het verkrijgen van toestemmingen die nodig zijn voor uw gebruik) en stemt u ermee in zich te houden aan eventuele beperkingen.


Pizza Hut krijgt wat liefde van Blake Shelton

Pizza Hut krijgt hulp van countrymuziekster Blake Shelton om hun nieuwste barbecuetaarten te promoten.

Hoewel je zou denken dat dit arrangement slechts een willekeurige combinatie was van fastfood en de status van beroemdheid, is Shelton blijkbaar een behoorlijk grote fan van het spul dat Pizza Hut te bieden heeft. In feite was het bedrijf zijn vaste leverancier van taarten tijdens zijn reizen door het hele land.

Volgens Smaak van het land, de zanger vroeg Pizza Hut op zijn tourrijder. Zodra Shelton klaar was met rocken op het podium, zou hij het dichtstbijzijnde restaurant een pizza laten koken om in de tourbus te sjalen. Hoewel er waarschijnlijk andere plaatsen waren die hem graag een stukje wilden sturen, gaf Blake altijd zijn zuurverdiende geld uit aan Pizza Hut.

De dagelijkse maaltijd legt uit dat Shelton tijdens zijn jeugd veel tijd besteedde aan het bestellen van eten in het eetcafé. Toen het bedrijf om hulp kwam vragen bij zijn laatste promotie, Stem mentor maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​van zijn favoriete restaurants te helpen.

"Opgroeien in Ada, Oklahoma, was Pizza Hut een groot probleem in mijn gemeenschap. Als fan van BBQ en pizza was het geweldig om samen te werken met Pizza Hut om twee van mijn favoriete gerechten samen te brengen," legde hij uit.

Nog een reden om meer van Pizza Hut te houden dan van dominostenen. @blakeshelton pic.twitter.com/jPMliZHv1I

— Bunny Queen (@brittanysprecco) 13 mei 2014

"Ik ben eigenlijk een fan van dit idee, barbecuepizza. Ik heb veel plezier in het werken met de Pizza Hut-mensen. Ze zijn zo leuk om in de buurt te zijn. Hun hoofdkantoor is in Dallas, en dat is eigenlijk net buiten van waar ik toch woon, dus we hebben al veel gemeen", vertelde de zanger aan Ons land.


Geplaatst op 13 mei 2014 | 18:26 door Ryan

Ik zou mezelf geen kenner van pizza's met BBQ-saus willen noemen, maar ik ben dol op een goede BBQ-kippenpizza. Tot nu toe denk ik niet dat ik een BBQ-pizza heb geproefd waar geen kip op zat. Betreed de nieuwe lijn BBQ-pizza's van Pizza Hut, waar slechts een van de drie combinatiekeuzes kip omvat. Aangezien de mok van Blake Shelton's 8217 nu overal in Pizza Hut-advertenties is gepleisterd, dacht ik dat ik zijn pizza-creatie een kans moest geven. Er zit geen kip in Blake's 8217s Smokehouse BBQ-pizza dus dit was nieuw terrein voor mij.

Blake's8217s Smokehouse BBQ Pizza van Pizza Hut wordt als volgt beschreven:

Een geroosterde Cheddar korst gegarneerd met zoete honing BBQ-saus, hardhouten gerookt spek, gerookte ham op smaak gebracht met een vleugje suiker en sappig varkensvlees

Uiteraard draait het bij Blake's 8217s Smokehouse BBQ Pizza helemaal om het varken. Waarom kip op je BBQ-pizza als je drie verschillende stukken varken kunt hebben?

Ik dacht dat het trio varkensvlees te veel zou zijn geweest in Blake's Smokehouse BBQ Pizza en toch merkte ik dat ze allemaal redelijk goed samenwerkten. Het spek was het moeilijkst van het vlees om visueel te identificeren, omdat het in kleine gehakte stukjes verspreid ligt. Van de drie soorten vlees had het gerookte hardhouten spek ook de minste smaakimpact, maar net genoeg om je die zoute kick te geven. Ik voel mijn hartslag versnellen na mijn derde hap en ik ben me goed bewust van de natriumbom die deze pizza is. De gerookte ham op smaak gebracht met suiker was voor mij niets meer dan typische ham, omdat ik geen suikerachtig verschil kon zien. Het 'sappige varkensvlees' is eigenlijk stukjes varkensworst en ze domineren de pizza met veel vlezige stukjes. Bij de eerste inspectie dacht ik dat ik per ongeluk een worstpizza kreeg. Ton varkensvlees.

Pizza Hut gebruikt de nieuwe met de hand gegooide korst (die ik lekker vind) met Blake's 8217s Smokehouse BBQ Pizza en voegt een mooi tintje toe met de geroosterde randen van Cheddar-kaas. Er is een veel knapperigere crunch aan de uiteinden van de korst met de toegevoegde cheddar en daar heb ik van genoten.

De BBQ-saus in een BBQ-pizza is zo cruciaal en zal de maaltijd voor mij maken of breken. Ik was een beetje op mijn hoede voor Honey BBQ-saus en of de pizza te zoet zou zijn. Bij Blake's Smokehouse BBQ Pizza was de Honey BBQ-saus behoorlijk zoet, maar niet te storend gezien de hartige melanges van overvloedig varken erop. Ik had eerlijk gezegd liever een gedurfdere, dikkere BBQ-saus gehad… vooral met een naam als "8220Smokehouse"8221. De saus was ook wat aan de lichte kant aangebracht en het verbaasde me dat het overwegen van BBQ-saus bij dit soort pizza echt opvalt.

Deze pizzaspecialiteit kost $ 11 en is alleen verkrijgbaar als grote en het is een promoprijs die ongeveer gemiddeld aanvoelde. Het zou leuk geweest zijn om een ​​kortingsdeal te zien voor het toevoegen van andere BBQ-pizza's aan je bestelling, maar deze stijl van pizza voelt meer alsof het beter werkt als aanvulling op een meer traditionele pizzabestelling. Na een paar plakjes Blake's8217s Smokehouse BBQ Pizza waren mijn smaakpapillen op zoek naar iets anders om de smaken te breken en het gehemelte te reinigen. Mijn eerste gedachte na plak nummer twee was dit te kopen om een ​​kleine verandering van tempo aan een pizzafeest toe te voegen, maar ga voorzichtig te werk als je voor een solo-aankoop gaat.

Voordelen: Veel varkensvlees. Mooie knapperige randen aan de met cheddar bedekte korst. Zoet en hartig.

nadelen: De Honey BBQ-saus maakte niet echt indruk op me. Het was lief, eendimensionaal. geen gewaagde, pittige, pittige elementen.

Smaak: 7.00/10
Waarde: 6.50/10
Prijs: $ 11 groot


Blake Shelton: Ik ben geen kattenmens

Er zijn veel dingen waar Blake Shelton van houdt aan zijn vrouw Miranda Lambert, maar er is één ding (of beter gezegd drie) waar hij niet zo dol op is: haar katten.

Ik ben niet zo dol op katten en soms zeg ik zoiets en mensen krijgen dus boos op me,” de Stem mentor, 37, vertelt MENSEN. “Maar de waarheid is dat het me niet kan schelen of ze boos worden.”

Dus wat heeft hij precies tegen de harige vrienden van zijn vrouw?

"Ze zijn stiekem", legt Shelton uit, die momenteel de hoofdrol speelt in Pizza Hut's barbecue-pizzareclames. Maar om eerlijk te zijn, als ze een Tweet zouden kunnen sturen, weet ik zeker dat ze iets slechts over mij zouden zeggen.”

Dus hoewel het idee van de zanger van een perfecte dag met zijn vrouw van drie jaar geen katachtigen omvat, vindt hij het wel leuk om tijd met haar thuis door te brengen (echt serieus, houd die katten uit de buurt).

'Onze ideale dag is eigenlijk niets', zegt hij. “Ze is echt begonnen met paardrijden. Ze houdt nu van paardrijden in Engelse stijl. Ik hou nog steeds van landbouw en tuinieren en dat soort dingen in de zomer. We hebben plezier als we samen thuis zijn, weet je?”

Voor meer informatie over Blake Sheltons leven thuis met Miranda Lambert, bekijk vrijdag het laatste nummer van PEOPLE in de kiosken.


Menu's krimpen.

De drankenlijst groeit misschien, maar de rest van het menu krimpt. Gebaseerd op fast-casuals zoals Chipotle, gaan restaurants steeds meer in op de "less is more"-filosofie. In het afgelopen jaar zijn in New York City restaurants met één concept geopend die alleen variaties op aardappelen, koekjes en kipnuggets serveren. Ondertussen hebben fastfoodketens, waaronder McDonald's, moeite om de operationele kosten en de wachttijd laag te houden, omdat overvolle menu's de snelheid van de dienstverlening van de ketens hebben belemmerd.


Pizza Hut maakt een taart met hotdogs in de korst

Vanaf 18 juni verkoopt Pizza Hut een grote taart met 28 hotdogbites gebakken in de korst. De foto zegt bijna alles, mensen.

Hier is de rest: een grote Hot Dog Bites-pizza wordt geleverd met een kant van gele mosterd en kost $ 11,99. Past de mosterd op de pizza? Niet per se het is echt voor het onderdompelen van 'honden.

Het gekke nieuwe item is slechts één in een reeks van headline-makende voedselproducten en sociale strategieën van het in Plano gevestigde bedrijf. Herinner je je deze nog?

 • Pizza Hut verandert een pizzadoos in een filmprojector
 • Pizza Hut waarschuwt voor de gevaren van selfiesticks
 • Pizza Hut betrapt Tony Romo voor ster in Super Bowl-commercial
 • Pizza Hut biedt Uber-achtig kaartsysteem om je taart te volgen
 • Pizza Hut doet een chocolate chip cookie pizza
 • Pizza Hut zegt dat het je pizza met een zwaard kan snijden, maar zegt dat je het niet thuis mag proberen

Doug Terfehr, directeur public relations voor het bedrijf Plano, zegt dat de Hot Dog Bites Pizza - en alle vreemdere innovaties - allemaal te maken hebben met "ervaringen willen bieden die je nergens anders kunt krijgen."

"Als je van eten houdt, is dit product iets voor jou", zegt hij.

Het item debuteert net voor het officiële begin van de zomer, 21 juni, en niet ver van de onofficiële nationale feestdag van de hotdog, de vierde juli. Als een hotdogpizza vreemd bekend klinkt, komt dat omdat Pizza Hut een paar jaar geleden een soortgelijke taart in het VK heeft gelanceerd. In die tijd werden de 'honden' in de pizzabodem geweven in plaats van eruit te steken.

Over hotdogs gesproken op plaatsen waar ze niet thuishoren, heb je deze nieuwe hotdog-in-een-donut genaamd de American Dream gezien?


Pizza Hut® kondigt vroege zomer 'Box' Buster aan: middelgrote pizza, soepstengels en kaneelstokjes voor slechts $ 8,99

PLANO, Texas, 29 mei 2014 /PRNewswire/ -- De officiële start van de zomer is nog weken verwijderd, maar Pizza Hut verspilt geen tijd met het onthullen van zijn grootste kaskraker van het jaar. 'S Werelds grootste pizzaketen biedt nu zijn Dinner Box aan - die een middelgrote rechthoekige pan-pizza met één topping, vijf soepstengels en 10 kaneelstokjes met een zoet glazuurkopje bevat - voor slechts $ 8,99 wanneer uitgevoerd.

"De Dinner Box is een Pizza Hut-creatie die onze fans al heel lang waarderen en waarderen, en nu krijgen ze hem voor een nog hogere prijs", zegt Jared Drinkwater, Senior Director of Marketing, Pizza Hut. "We erkennen dat onze klanten druk bezig zijn met de voorbereiding van zomeractiviteiten, daarom konden we geen beter moment bedenken om dit aanbod te doen."

Na zijn samenwerking met Pizza Hut om de nieuwe lijn BBQ-pizza's te lanceren, leent Blake Shelton zijn beroemde stem aan de Dinner Box-deal in nieuwe advertenties die deze week op tv verschijnen. De Dinner Box bevat $ 17 aan verrukkelijke Pizza Hut-menu-items voor $ 8,99 wanneer besteld voor ophaalservice.

Om bij Pizza Hut te bestellen, gaat u naar PizzaHut.com, dat onlangs opnieuw is ontworpen om sneller en intuïtiever te bestellen dan ooit tevoren. Pizza Hut heeft de grootste reeks bestelkanalen van alle nationale pizzaketens, inclusief apps voor iPhone, Windows en Android, evenals Xbox 360, iPad en een mobiele site.

Meer informatie over het merk is te vinden op de Facebook- en Twitter-pagina's van het bedrijf.


Geplaatst op 26 januari 2014 | 14.13 uur door Ryan

Kan ons iets behagen? In de quick-serve-industrie worden menu's enigszins vers gehouden door tijdelijke aanbiedingen die het hele jaar door beschikbaar zijn. Sommige plaatsen lijken zich niet meer te concentreren op hun beproefde menu's met de aanval van nieuwe producten die worden uitgedeeld. Dus de vermoeide publieke reactie is meestal een schreeuw voor deze bedrijven om terug te gaan naar hun roots. McDonald's8217s Mighty Wings leek me een beetje geforceerd en McDonald's8217s in 2013 was een goed voorbeeld van een bedrijf dat waarschijnlijk iets te veel deed met nieuwe menu-items. Met elk nieuw item dat McDonald's8217s in 2013 uitbracht, zou je waarschijnlijk een gloednieuw volledig restaurantmenu kunnen creëren. Als het gaat om sommige menu-items, is een versie 2.0 en hoger soms een bedrijfsstrategie om de haters binnen te halen en te proberen te zeggen: "hey, je had hier eerder een hekel aan, maar we zijn verbeterd!". Voer de in nieuwe met de hand gegooide pizza van Pizzahut.

Ik was bijvoorbeeld jarenlang een Pizza Hut-hater. Behalve dat ik een fan was van de originele P'8217Zone, sprak Pizza Hut voor mij niet zo aan. In mijn kortzichtige perceptie van Pizza Hut associeerde ik mijn haat met iets waar ik ooit onverschillig voor was, maar ontwikkelde toen een afkeer van de Pan Pizza. De Pan Pizza is Pizza Hut's brood en boter en vele jaren geleden kwam er een tijd dat ik er ziek van werd en zijn overdreven zware, zoute, vette, boterachtige stijl. Tot op de dag van vandaag kan ik er amper een plakje van verteren (ik heb het onlangs geprobeerd). Toen ik uit mijn kleine doos kwam en mezelf openstelde voor andere Pizza Hut-opties, ben ik de afgelopen jaren vertrouwd geraakt met hun LTO's en dat stelde mezelf open voor de mogelijkheid van een zilveren randje. Met die vooroordelen van het merk Pizza Hut terzijde geschoven, begon ik ongeveer een jaar geleden opnieuw kennis te maken met Pizza Hut's met de hand gegooide stijl en ik vond het zo leuk dat het mijn favoriet werd van de Big 3 pizzamerken. En ja hoor, de met de hand gegooide stijl waar ik nu dol op was, bereidde zich voor op een make-over in 2014.

Met de nieuwe Hand-Tossed Pizza worden we getrakteerd op een lichtere, luchtigere korst met een heerlijke boterachtige knoflooksmaak. zeggen dat dit een heel groot probleem is. Het is duidelijk dat Pizza Hut ons gewoon probeert te vertellen wat een groot evenement in de pizza dit is, maar voor mij was het echt niet zo belangrijk, en daar ben ik dankbaar voor. Als ik iets vind dat ik leuk vind, wil ik niet dat het te veel verandert. Ik voelde dat toen Domino's8217s hun pizza-make-over doormaakten, ik merkte dat ik er bij elke aankoop steeds meer een hekel aan kreeg. De verandering van de Domino's was uiteindelijk te verschillend voor mij en leed omdat de toppings identiek bleven. Domino's nieuwe receptpizza werd een mix van nieuw en oud en mengde niet zo goed als ik zou willen. Met Pizza Hut is de verandering subtiel, maar effectief. De lichtere, luchtigere korst was voor mij merkbaar, maar niet “DRUM ROLL PLEASEâ€8221 waardig. Het is een delicatere manier om te kauwen als je aan het einde van de pizza komt en de teruggeschaalde dichtheid zorgde voor een zachtere korst. Wat het uiterlijk betreft, zag de nieuwe Hand-Tossed Pizza er, afgezien van het lichte uiterlijk van kruidenboter, er precies hetzelfde uit bij het openen van de doos. Dit zal vermoedelijk variëren van pizzamaker tot pizzamaker, aangezien Pizza Hut meer vrijheid aanmoedigt bij het uitrekken van de nieuwe met de hand gegooide stijl. Ze willen een meer 'handgemaakte' taart en medewerkers gebruiken niet langer een roller op het deeg, wat zou moeten helpen luchtbellen in de gebakken korst te behouden. Mijn pizza zag er zo uit als een koekjessnijder, maar misschien stonden mijn verwachtingen in de weg omdat ik dacht dat de pizza er echt anders uit zou zien op basis van waar Pizza Hut op hintte.

Op de pizzadoos staat ook 'Kaas en toppings tot aan de rand' en misschien begrijp ik echt niet wat ze daarmee bedoelen, maar als je naar de foto's kijkt, lijkt het duidelijk op elke andere traditionele pizza met een pizzabodem zichtbaar, dus wat bedoelen ze met tot aan de rand? Over die pizzabodem, de kruidenboter was geweldig?. Het is geen vette boter zoals Domino's8217s, dus je krijgt geen met vet doordrenkte pizzadoos. De kruidenboter had een perfecte toepassing die de korstsmaak versterkte genoeg dat je twee keer zult nadenken over het niet eten van de korst (als je een van bent) die mensen). Denk aan de korst als licht gekruide knoflookbroodstengels. De smaakmaker hechtte goed aan de korst en het werd niet te veel gebruikt met mijn pizza, dus het kwam niet overal op mijn vingers terecht.

Je kunt de kleine luchtbelletjes zien bij een nauwkeurige inspectie van de korst, maar ik heb de vorige met de hand gegooide stijl nooit echt nauwkeurig bekeken. De korst voelt wel zachter en lichter aan, maar niet zozeer om de pizza helemaal slap te maken. Ik vond de structuur niet zo stijf als de vorige korst. Voor toppings ging ik met pepperoni, worst, groene paprika's en uien. De kaas, saus en toppings zullen bekend zijn, dus de enige veranderingen zijn de kleine veranderingen aan de korst. Dit is het absoluut niet waard om Pizza Hut uit te roepen: “PIZZA ZAL NOOIT HETZELFDE ZIJN”. Dat gezegd hebbende, ik vond deze pizza erg lekker.

Concluderend denk ik niet dat de nieuwe Hand-Tossed Pizza genoeg verandering is om een ​​heleboel mensen hun mening over Pizza Hut-pizza te laten veranderen. Als je eerder van handgegooid hield, weet ik zeker dat je dit nog steeds leuk zult vinden. Het is geen zijwaartse beweging en het is geen drastische make-over, dus ik denk dat Pizza Hut hier voorzichtig is geweest. Ik hou van de verandering omdat het verbeterd, maar vertrouwd is. Het grootste probleem is waarschijnlijk dat Pizza Hut reclame maakt voor de verandering op een manier die het publiek ervan kan overtuigen dat het veel anders is dan het is. Minder is meer met de nieuwe Hand-Tossed Pizza van Pizza Hut en het is net genoeg van een verbetering om een ​​waardige aankoop te zijn.

Voordelen: Knoflookboter kruiden op de korst smaakt heerlijk. Minder kauwen op de korst.

nadelen: De verandering is heel subtiel, dus temper je verwachtingen als je die had. De benadering van Pizza Hut om deze verbeterde pizzastijl te promoten was veel te gehyped.

Smaak: 8.25/10
Waarde: 7.75/10
Prijs: $ 10 elke maat, elke toppings deal


Bekijk de video: Spicy Karl Assessment - Blakes Smokehouse BBQ Pizza Pizza Hut (Januari- 2022).