Traditionele recepten

Starbucks debuteert Reserve Roastery en Tasting Room

Starbucks debuteert Reserve Roastery en Tasting Room

Starbucks opent deze winter een koffiebranderij gewijd aan zijn reservelijn in Seattle en begint met het testen van expreslocaties

Starbucks debuteert Reserve Roastery and Tasting Room in Seattle

Starbucks heeft plannen aangekondigd om deze winter in Seattle een "Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room" te openen, gewijd aan het branden en koffie-educatie. Starbucks kondigde ook aan dat het bedrijf zijn reserve-koffielijn voor kleine partijen zou uitbreiden naar 1.500 winkels wereldwijd, samen met ten minste 100 speciale winkels.

"Alles wat we hebben gecreëerd en geleerd over koffie heeft ons naar dit moment geleid", zegt Howard Schultz, voorzitter, president en chief executive officer van Starbucks.

De Starbucks Reserve Roastery and Tasting room is een multi-zintuiglijke ervaring die de toekomst van speciale koffie zal veranderen. We zijn van plan om deze super premium-ervaring naar steden over de hele wereld te brengen en de Starbucks-ervaring niet alleen via deze winkels maar in ons hele bedrijf te verbeteren.”

Verder kondigde Starbucks plannen aan om begin 2015 'small footprint, express stores' gericht op gemak te testen op geselecteerde locaties, waaronder New York City. digitaal betaalplatform.

Ga voor de laatste updates over eten en drinken naar onze Voedsel Nieuws bladzijde.

Karen Lo is associate editor bij The Daily Meal. Volg haar op Twitter @appleplexy.


Starbucks-reservaat in Seattle: Mixology Bar

Een van mijn favoriete plekken om te bezoeken in Seattle is de Starbucks Reserve Roastery op Capitoolheuvel. Tijdens mijn bezoek afgelopen week viel me een nieuwe op koffie geïnspireerde mixology-bar.

De mixology-bar grenst aan de Princi-bakkerij (die Italiaans eten biedt) in de Roastery.

Het cocktail- en Italiaanse voedselaanbod van Starbuck maken blijkbaar deel uit van de strategie van het bedrijf om het duurdere en meer complete servicegedeelte van de voedsel- en drankenmarkt te bereiken. Het is ook een manier voor Starbucks om Amerika kennis te laten maken met de Italiaanse apertivo- en digestivo-cultuur.

De menufuncties van de mixologie-balk Signature Cocktails geïnspireerd door Starbucks Reserve Coffee en Teavana-thee, Klassieke cocktails, Aperitieven(drankjes voor de maaltijd om de eetlust te stimuleren), Digestivo (na de maaltijd drankjes om de spijsvertering te bevorderen), wijn, bier, koud gebrouwen zowel van de tap als gedistilleerde dranken.

Voor de wijn- en bierselecties zijn er enkele waarvan bekend is dat ze ideaal zijn om te combineren met Princi-eten.

Ik bestelde geen drankjes, maar een klant verwelkomde me om de drankjes te fotograferen die hij bestelde.

Hier is de Starbucks Reserve Boulevardier ($ 14) waar vatgerijpte vanillesiroop, Campari, zoete vermout en bourbon over versgemalen Starbucks Reserve Coffee werden gegoten. Het werd afgemaakt met lavendelbitters.

Hij bestelde ook een Cascara Citroenzuur ($ 8) met Cold brew, Woodinville Barrel-Aged Maple Syrup en verse citroen. De garnering was een Luxardo-kers, citroendraai en cascarasuiker.

Ik had een geweldige tijd rondhangen in de mixology-bar en kijken naar de mixologen aan het werk. Als je van koffie en cocktails houdt, is de mixology-bar iets dat het bekijken waard is.


Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room (Foto: Business Wire)

Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room (Foto: Business Wire)

Starbucks Reserve-logo (Foto: Business Wire)

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)--Starbucks Coffee Company (Nasdaq:SBUX) heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn eerste Starbucks Reserve® Roastery and Tasting Room in de wijk Capitol Hill in Seattle, negen blokken verwijderd van de oorspronkelijke winkel in Pike Place Market . Deze interactieve Roastery and Tasting Room is gewijd aan het branden, koffie-educatie en het vergroten van de beschikbaarheid van de Reserve®-koffiesoorten van het bedrijf, letterlijk elke Reserve®-koffieboon die aan klanten wordt verkocht, wordt in deze faciliteit geroosterd. Door de consolidatie van het branden van kleine batches kan het bedrijf zijn Reserve®-koffielijn uitbreiden naar 1.500 locaties wereldwijd, en ten minste 100 winkels openen die speciaal zijn ontworpen om deze zeldzame koffies in de kijker te zetten, exclusief te beginnen in Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco. en Washington, DC Een extra Roastery is gepland voor Azië in 2016.

"Deze Roastery is de vervulling van een droom van tien jaar - een eerbetoon aan ons niet-aflatende streven naar koffie-innovatie die voor onze klanten de meest meeslepende, zintuiglijke demonstratie zal creëren van hoe we de beste koffie van over de hele wereld inkopen, branden en maken, ', zegt Howard Schultz, voorzitter, president en chief executive officer van Starbucks. "Alles wat we ooit hebben gedaan, heeft ons tot dit punt gebracht. Dit is het moment van de volgende generatie Starbucks.”

Deze ongekende ervaring, die meer dan twee jaar in ontwikkeling is, stelt klanten in staat om met Starbucks-passie voor koffie in contact te komen door middel van leerzame en ontdekkingsmomenten die gewijd zijn aan innovatie en uitmuntendheid op het gebied van dranken. Elk detail van de ruimte is met opzet gekozen en weerspiegelt het handgemaakte karakter van koffie, van boon tot kopje.

Enkele van de unieke kenmerken van deze ervaring zijn:

  • The Roastery is 15.000 vierkante voet met 6.654 vierkante voet gewijd aan het Starbucks Café en Tasting Room, ontworpen om 360 graden uitzicht te hebben vanaf elk uitkijkpunt in de ruimte.
  • Met de nieuwe faciliteit kan Starbucks het aantal Reserve®-aanbiedingen het komende jaar verdubbelen. In het eerste jaar zal naar verwachting 1,4 miljoen pond kleine koffie worden gebrand in de Roastery, die in alle behoeften van de Reserve®-koffiewinkels over de hele wereld zal voorzien.
  • Het gebouw dateert uit 1920, dat oorspronkelijk deel uitmaakte van de historische "Auto Row" van Seattle. Starbucks herstelde het in zijn oorspronkelijke façade en probeerde veel van de oorspronkelijke materialen van het gebouw terug te winnen, waaronder hout in het decoratieve plafond en originele terrazzo- en betonnen vloeren - 95% van de materialen en afgewerkte stukken die voor de Roastery worden gebruikt, zijn gemaakt in Amerika.
  • Koffie wordt gebrand op een van de twee branders: de Probat G-120 Roaster en de Probat P25 Roaster. Vers gebrande bonen worden geleverd aan een scheptafel voor hele bonen of een op maat gemaakte bar waar barista's handgemaakte dranken brouwen op een van de zes brouwmethoden, waaronder: Pour Over, Chemex, French Press, Siphon, Espresso en Clover-brewed coffee.
  • Starbucks werkte samen met de veelgeprezen chef-kok Tom Douglas uit Seattle om een ​​uniek voedselaanbod te creëren, geïnspireerd op Starbucks Reserve®-koffies, die de collectieve wortels van het paar in Pike Place Market eren. Het voedselmenu is gemaakt om de complexe smaken van de aangeboden koffie aan te vullen. Tom's lokale benadering van eten zal worden getoond in de Roastery, of het nu gaat om vers-uit-de-oven, seizoensgebonden pizza's van het Serious Pie restaurant in het gebouw, of de gebakjes, sandwiches, salades en zoetigheden die worden aangeboden in het Roastery café.
  • The Roastery integreert digitale innovatie in de ervaring, waaronder een "Clacker" -bord met mechanische kleppen die weergeven wat er wordt gebrand en door wie een Coffee Passion Projection Wall gemaakt van slim glas met afbeeldingen van koffie van oorsprong op de eigen boerderij van het bedrijf in Costa Rica en in de toekomst jaar, zal iBeacon-technologie debuteren waarmee klanten via hun smartphone toegang hebben tot informatie over vers gezette koffie.

“We hebben een ruimte ontworpen die alle zintuigen prikkelt. Dit is een echte Willy Wonka-ervaring met koffie als hart en ziel, waarbij klanten de koffie voor hun ogen door het brandproces zien bewegen”, zegt Liz Muller, vice president, creative and global design voor Starbucks. “We hebben de wereld van sourcing, braden en brouwen geopend, zodat onze klanten op elk moment slechts een paar meter verwijderd zijn van het theater en de kunst in een verfijnde maar toch ontspannen omgeving. Elk bezoek zal nieuwe ontdekkingen opleveren en tegelijkertijd de norm bepalen voor wat klanten kunnen verwachten voor de toekomst van de detailhandel.”

Tien jaar geleden bracht Starbucks deze premium koffie voor het eerst naar klanten met hun lijn Black Apron Exclusives ® . Formeel gelanceerd in 2010 als Starbucks Reserve ® , kwam deze uitzonderlijke collectie van unieke arabicakoffie in kleine batches beschikbaar in geselecteerde winkels en online - waarvan sommige in minder dan 24 uur uitverkocht waren. In 2011 opende Starbucks zijn eerste internationale Reserve®-winkel in Tokio, Japan en is sindsdien uitgebreid naar 22 landen, waaronder China. Onlangs opende Starbucks zijn allereerste Reserve®-locatie in Latijns-Amerika als onderdeel van een winkel met drie verdiepingen die 100 procent Colombiaanse koffie serveert.


Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room geeft een nieuwe kijk op de koffiehuiservaring

Starbucks opende vorige week de Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room in de wijk Capitol Hill in Seattle. De interactieve Roastery and Tasting Room biedt een onbelemmerd uitzicht op het proces van koffiebranden en koffiezetten.

Om de gedurfde reeks Reserve-koffies die in deze winkel worden geserveerd, te benadrukken, creëerde het lokale eigen ontwerpteam van Starbucks een echt meeslepende ervaring waarmee klanten het theater van het branden uit de eerste hand kunnen verkennen met lokaal geproduceerde materialen en kunstwerken en koopwaar van de favoriete ambachtslieden van Washington.

Het gebouw dateert uit 1920 en maakte oorspronkelijk deel uit van de historische "Auto Row" van Seattle. Starbucks herstelde het in zijn oorspronkelijke façade en probeerde veel van de oorspronkelijke materialen van het gebouw terug te winnen, waaronder hout in het decoratieve plafond en originele terrazzo- en betonnen vloeren - 95% van de materialen en afgewerkte stukken die voor de Roastery worden gebruikt, zijn gemaakt in Amerika.

Vers gebrande bonen worden geleverd aan een scheptafel voor hele bonen of een op maat gemaakte bar waar barista's handgemaakte dranken brouwen op een van de zes brouwmethoden, waaronder: Pour Over, Chemex, French Press, Siphon, Espresso en Clover-brewed coffee.

The Roastery integreert digitale innovatie in de ervaring, waaronder een "Clacker" -bord met mechanische kleppen die weergeven wat er wordt gebrand en door wie een Coffee Passion Projection Wall gemaakt van slim glas met afbeeldingen van koffie van oorsprong op de eigen boerderij van het bedrijf in Costa Rica en in de toekomst jaar, zal iBeacon-technologie debuteren waarmee klanten via hun smartphone toegang hebben tot informatie over vers gezette koffie.

"We hebben een ruimte ontworpen die alle zintuigen prikkelt. Dit is een echte Willy Wonka-ervaring met koffie als hart en ziel, waar klanten de koffie voor hun ogen door het brandproces zien bewegen", zegt Liz Muller. , vice-president, creatief en wereldwijd ontwerp voor Starbucks. "We hebben de wereld van sourcing, braden en brouwen geopend, zodat onze klanten op elk moment slechts een paar meter verwijderd zijn van het theater en de kunst in een verfijnde maar ontspannen omgeving. Elk bezoek zal nieuwe ontdekkingen opleveren en tegelijkertijd de norm bepalen voor wat klanten kunnen verwachten voor de toekomst van de detailhandel."


Starbucks wordt chique met Reserve-branderij, proeflokaal, koffie

Starbucks zal nieuwe cafés lanceren die zijn ontworpen om zijn kleine partij Reserve-koffie, interactieve Reserve-branderijen en proeflokalen in de kijker te zetten, kondigde het bedrijf vrijdag aan in een release. De koffiegigant is van plan in december zijn eerste Reserve-branderij te openen met een proeflokaal in Seattle.

De nieuwe Reserve-branderijen zullen koffiebranden, educatie en detailhandel integreren. Al het koffiebranden van Reserve vindt plaats in de winkel, in het bijzijn van klanten.

Het bedrijf in Seattle is van plan zijn Reserve-koffielijn uit te breiden naar 1.500 locaties wereldwijd en ook in de komende vijf jaar ten minste 100 van de nieuwe op Reserve-koffie gerichte cafés te openen.

"De Starbucks Reserve Roastery and Tasting room is een multi-zintuiglijke ervaring die de toekomst van speciale koffie zal veranderen", zegt Howard Schultz, voorzitter, president en chief executive officer van Starbucks.

"We zijn van plan om deze super premium-ervaring naar steden over de hele wereld te brengen, en de Starbucks-ervaring te verbeteren, niet alleen via deze winkels, maar in ons hele bedrijf", zei hij.

Starbucks introduceerde 10 jaar geleden voor het eerst zijn lijn van Black Apron Exclusives premium koffie. In 2010 lanceerde het merk Starbucks Reserve met arabicakoffie in kleine batches in geselecteerde winkels en online. Het bedrijf opende onlangs zijn allereerste Reserve-locatie in Latijns-Amerika als een winkel met drie verdiepingen die uitsluitend Colombiaanse koffie serveert.

Starbucks kondigde ook plannen aan om ongeveer 1.550 nieuwe winkels te openen tijdens het fiscale jaar 2014 en 1.600 nieuwe winkels in het fiscale jaar 2015.


Debuut van Starbucks Reserve® Roastery and Tasting Room in Seattle zal de 21e-eeuwse winkelervaring opnieuw definiëren

SEATTLE-Starbucks Coffee Company (Nasdaq:SBUX) heeft vandaag de opening aangekondigd van haar eerste Starbucks Reserve® Roastery and Tasting Room in de wijk Capitol Hill in Seattle, negen blokken verwijderd van de oorspronkelijke winkel in Pike Place Market. Deze interactieve Roastery and Tasting Room is gewijd aan het branden, koffie-educatie en het vergroten van de beschikbaarheid van de Reserve®-koffiesoorten van het bedrijf, letterlijk elke Reserve®-koffieboon die aan klanten wordt verkocht, wordt in deze faciliteit geroosterd. Door de consolidatie van het branden van kleine batches kan het bedrijf zijn Reserve®-koffielijn uitbreiden naar 1.500 locaties wereldwijd, en ten minste 100 winkels openen die speciaal zijn ontworpen om deze zeldzame koffies in de kijker te zetten, exclusief te beginnen in Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco. en Washington, DC Een extra Roastery is gepland voor Azië in 2016.

Deze Roastery is de vervulling van een decenniumlange droom - een eerbetoon aan ons niet-aflatende streven naar koffie-innovatie die voor onze klanten de meest meeslepende, zintuiglijke demonstratie zal creëren van hoe we de beste koffie van over de hele wereld inkopen, branden en maken.” zei Howard Schultz, voorzitter, president en chief executive officer van Starbucks. "Alles wat we ooit hebben gedaan, heeft ons tot dit punt gebracht. Dit is het moment van de volgende generatie Starbucks.”

Deze ongekende ervaring, die meer dan twee jaar in ontwikkeling is, stelt klanten in staat om met Starbucks-passie voor koffie in contact te komen door middel van leerzame en ontdekkingsmomenten die gewijd zijn aan innovatie en uitmuntendheid op het gebied van dranken. Elk detail van de ruimte is met opzet gekozen en weerspiegelt het handgemaakte karakter van koffie, van boon tot kopje.

Enkele van de unieke kenmerken van deze ervaring zijn:

The Roastery is 15.000 vierkante voet met 6.654 vierkante voet gewijd aan het Starbucks Café en Tasting Room, ontworpen om 360 graden uitzicht te hebben vanuit elk uitkijkpunt in de ruimte.

Met de nieuwe faciliteit kan Starbucks het aantal Reserve®-aanbiedingen het komende jaar verdubbelen. In het eerste jaar zal naar verwachting 1,4 miljoen pond kleine koffie worden gebrand in de Roastery, die zal voorzien in alle behoeften van de Reserve®-koffiewinkels over de hele wereld.

Het gebouw dateert uit 1920, dat oorspronkelijk deel uitmaakte van de historische "Auto Row" van Seattle. Starbucks herstelde het in zijn oorspronkelijke façade en probeerde veel van de oorspronkelijke materialen van het gebouw terug te winnen, waaronder hout in het decoratieve plafond en originele terrazzo- en betonnen vloeren - 95% van de materialen en afgewerkte stukken die voor de Roastery worden gebruikt, zijn gemaakt in Amerika.

Koffie wordt gebrand op een van de twee branders: de Probat G-120 Roaster en de Probat P25 Roaster. Vers gebrande bonen worden geleverd aan een scheptafel voor hele bonen of een op maat gemaakte bar waar barista's handgemaakte dranken brouwen op een van de zes brouwmethoden, waaronder: Pour Over, Chemex, French Press, Siphon, Espresso en Clover-brewed coffee.

Starbucks werkte samen met de veelgeprezen chef-kok Tom Douglas uit Seattle om een ​​uniek voedselaanbod te creëren, geïnspireerd op Starbucks Reserve®-koffies, die de collectieve wortels van het paar in Pike Place Market eren. Het voedselmenu is gemaakt om de complexe smaken van de aangeboden koffie aan te vullen. Tom's lokale benadering van eten zal worden getoond in de Roastery, of het nu gaat om vers-uit-de-oven, seizoensgebonden pizza's van het Serious Pie restaurant in het gebouw, of de gebakjes, sandwiches, salades en zoetigheden die worden aangeboden in het Roastery café.

The Roastery integreert digitale innovatie in de ervaring, waaronder een "Clacker" -bord met mechanische kleppen die weergeven wat er wordt gebrand en door wie een Coffee Passion Projection Wall gemaakt van slim glas met afbeeldingen van koffie van oorsprong op de eigen boerderij van het bedrijf in Costa Rica en in de toekomst jaar, zal iBeacon-technologie debuteren waarmee klanten via hun smartphone toegang hebben tot informatie over vers gezette koffie.

“We hebben een ruimte ontworpen die alle zintuigen prikkelt. Dit is een echte Willy Wonka-ervaring met koffie als hart en ziel, waarbij klanten de koffie voor hun ogen door het brandproces zien bewegen”, zegt Liz Muller, vice president, creative and global design voor Starbucks. "We hebben de wereld van sourcing, braden en brouwen geopend, zodat onze klanten op elk moment slechts een paar meter verwijderd zijn van het theater en de kunst in een verfijnde maar toch ontspannen omgeving. Elk bezoek zal nieuwe ontdekkingen opleveren en tegelijkertijd de norm bepalen voor wat klanten kunnen verwachten voor de toekomst van de detailhandel.”

Tien jaar geleden bracht Starbucks deze eersteklas koffie voor het eerst naar klanten met hun lijn Black Apron Exclusives®. Deze uitzonderlijke collectie van unieke arabicakoffies in kleine batches werd in 2010 officieel gelanceerd als Starbucks Reserve® en werd beschikbaar in geselecteerde winkels en online - waarvan sommige in minder dan 24 uur uitverkocht waren. In 2011 opende Starbucks zijn eerste internationale Reserve®-winkel in Tokio, Japan en is sindsdien uitgebreid naar 22 landen, waaronder China. Onlangs opende Starbucks zijn allereerste Reserve®-locatie in Latijns-Amerika als onderdeel van een winkel met drie verdiepingen die 100 procent Colombiaanse koffie serveert.


Een zicht op de nieuwe Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room tijdens de preview in combinatie met de tweejaarlijkse investeerdersbijeenkomst van het bedrijf in Seattle

Door Lisa Baertlein SEATTLE (Reuters) - Howard Schultz, Chief Executive Officer van Starbucks Corp, die Amerikanen kennis liet maken met espresso's, frappuccino's en latte's met pompoenkruiden, is niet van plan een stel goed gefinancierde onafhankelijke koffieverkopers zijn wereldwijde keten te laten verslaan met de super premium spel. Sprekend tijdens preview-evenementen voorafgaand aan het openbare debuut op vrijdag van de 15.000 vierkante meter grote koffiebranderij en proefruimte van het bedrijf in Seattle, beloofde Schultz om rivalen een stap voor te blijven, waaronder "derde golf" koffieketens zoals Blue Fles, Intelligentsia en Stumptown. "We zullen nooit toestaan ​​dat een koffiebedrijf, in eigen land of over de hele wereld, ons in een ondergeschikte positie plaatst op het gebied van kwaliteit en toegang tot de hoogste kwaliteit arabicakoffie", zei Schultz. De industrieel-chique Reserve-faciliteit van Starbucks produceert kleine batches Peaberry Sumatra en andere Starbucks Reserve-koffie met beperkte voorraad die tussen de $ 13 en $ 50 per verpakking van 8 ounce verkopen. Sommige van die bonen zullen worden gebrouwen en verkocht naast voedsel bereid door James Beard Award-winnende chef Tom Douglas, terwijl andere worden verpakt voor verkoop in meer dan 1.500 bestaande Starbucks-winkels over de hele wereld. Schultz is van plan om in 2016 een tweede reserve-branderij en proeflokaal van het merk "Star R" te openen in Azië. Hij belooft ook de komende jaren 100 coffeeshops toe te voegen die alleen gereserveerd zijn. "Dit is een kans voor ons om onze kernklant en nieuwe klanten te informeren over het exotische karakter van deze zeldzame koffie in kleine hoeveelheden", zei Schultz, die eraan toevoegde dat hij werd geïnspireerd door de fictieve eigenaar van de chocoladefabriek Willy Wonka om "mensen mee te nemen op een magische koffierit." De CEO zegt dat hij de bewegingen van zijn kleine rivalen niet volgt, die miljoenen dollars aan durfkapitaal hebben binnengehaald van spraakmakende investeerders zoals Google Ventures, TSG Consumer Partners en Jack Dorsey, de mede-oprichter van Twitter Inc en Square. Die leveranciers hebben de in Los Angeles gevestigde fotograaf Jesse DeFlorio, 26, voor zich gewonnen, die regelmatig kastanjepraliné lattes en andere gearomatiseerde koffiedranken koopt bij Starbucks. Hij heeft de nieuwe Reserve-faciliteit niet bezocht, maar zei dat het niet zijn eerste keuze zou zijn als hij $ 5 voor een super premium brouwsel stort. Daarvoor, zei DeFlorio, "zou ik een van de koffiebedrijven van de derde golf kiezen." (Rapportage door Lisa Baertlein Editing door Lisa Shumaker)

Feds onderzoeken vermeende samenzwering door sommige Oekraïense functionarissen om Donald Trump te helpen winnen in 2020, meldt NYT

Aanklagers onderzoeken of functionarissen in Oekraïne Rudy Giuliani probeerden te gebruiken om desinformatie te verspreiden voorafgaand aan de verkiezingen van 2020.

Mitch McConnell heeft naar verluidt andere GOP-senatoren gevraagd om tegen de commissie van 6 januari te stemmen als een 'persoonlijke gunst'

Het wetsvoorstel tot oprichting van een commissie om de rellen in het Capitool te onderzoeken, kreeg terugslag van de GOP, onder meer van McConnell, die vorige week zijn oppositie aankondigde.

AdvertentiePlaats een tas op uw autospiegel tijdens het reizen

Briljante autoreinigingshacks Lokale dealers zouden willen dat u het niet wist

Hij probeerde zijn collega's te waarschuwen, maar werd toen neergeschoten: geliefden rouwen om slachtoffers van schietpartij op het emplacement van San Jose

Toen een schutter het vuur opende op een lightrail-werf in San Jose, haastte Taptejdeep Singh zich het kantoor uit om anderen te helpen ontsnappen, vertelden zijn collega's aan zijn familie.

Rapport beweert dat de wetgever van Missouri seks had met een dronken tiener als dienstdoende agent

Bowling Green Rep. Chad Perkins zei dat de relatie met wederzijdse toestemming was en noemde het rapport politiek gemotiveerd.

Heather Morris zegt dat het gedrag van Lea Michele op de set van Glee zeer stil werd gehouden en onthult dat velen bang waren om leidinggevenden te waarschuwen

"Ik denk dat veel mensen erg bang waren", zei Morris over de werkomgeving van de populaire musicalkomedie die eindigde in 2015.

Een zelfbenoemde satanist onthoofde zijn celgenoot, maar de bewakers merkten het niet op, zegt het rapport

De moordenaar had een geschiedenis van het aanvallen van andere gevangenen en het verzamelen van "trofeeën" van zijn slachtoffers.

Biden kan zich niet voorstellen dat iemand tegen de commissie van 6 januari stemt

'Ik kan me niet voorstellen dat iemand tegen de instelling van een commissie voor de grootste aanval op het Capitool stemt,' zei Biden. Hij hief toen zijn ijshoorntje op en zei: 'Maar ik kwam in ieder geval voor een ijsje. "

Lori Vallow Daybell, beschuldigd van het doden van haar 2 kinderen, verklaarde ongeschikt voor proces

Lori Vallow Daybell, beschuldigd van het doden van haar twee kinderen die vermist waren in Idaho, werd door een externe psycholoog ongeschikt verklaard voor berechting.

De luitenant-gouverneur van Idaho vaardigt een maskermandaat uit terwijl de gouverneur buiten de staat is

Terwijl gouverneur Brad Little (R) van Idaho tijdens een conferentie buiten de staat was, vaardigde luitenant-gouverneur Janice McGeachin (R) donderdag een uitvoerend bevel uit dat maskermandaten in scholen en openbare gebouwen verbood, meldt AP. Waarom het ertoe doet: Little nooit uitgegeven een maskermandaat over de gehele staat, maar er zijn er ook geweest in provincies, steden en scholen. McGeachin kondigde vorige week aan dat ze kandidaat was voor gouverneur, en daagde Little uit, die slechts één termijn heeft gediend, en haar bevel zou extreemrechtse kiezers in de staat kunnen aanspreken. Ontvang marktnieuws dat uw tijd waard is met Axios Markets. Schrijf je gratis in. Het kantoor van Little vertelde AP dat McGeachin de gouverneur niet van tevoren over het bevel had geïnformeerd. "Tijdens de pandemie heeft Gov. Little zich ingezet voor de bescherming van de gezondheid en veiligheid van de mensen van Idaho en heeft ze benadrukt hoe belangrijk het is dat de inwoners van Idaho ervoor kiezen om onze buren en geliefden te beschermen en onze economie en scholen open te houden", zegt Little-woordvoerder Marissa Morrison zei Achtergrond: In maart nam McGeachin deel aan een anti-maskerprotest, meldde de Washington Post, en ze suggereerde vorig jaar dat de pandemie “al dan niet kan plaatsvinden”. Volgens AP heeft Idaho sindsdien meer dan 190.000 gevallen van het coronavirus geregistreerd. het begin van de pandemie en ongeveer 2.000 doden. Wat ze zegt: "Ik heb naar mensen in de hele staat geluisterd met de zorg over, vooral, waarom worden kleine kinderen gedwongen om maskers te dragen op school," vertelde McGeachin AP. "Mijn eed aan de Grondwet is om die rechten en vrijheden van het individu te beschermen, en ik heb nooit enige vorm van mandaat voor het individu gesteund, vooral als het gaat om keuzes in de gezondheidszorg ”McGeachin zei dat ze het virus in 2019 had opgelopen en nu een “natuurlijke immuniteit” heeft volgens AP. Opmerking van de redactie: dit verhaal is bijgewerkt om aan te geven dat Idaho Lt. Gov. Janice McGeachin een uitvoerend bevel heeft uitgevaardigd dat maskermandaten verbiedt, geen gezichtsmaskers. Meer van Axios: Meld u aan om de nieuwste markttrends te ontvangen met Axios Markets. Abonneer je gratis

Bill Cosby's verzoek om voorwaardelijke vrijlating werd afgewezen nadat hij weigerde therapie voor zedendelinquenten te volgen

Cosby, 83, zit een gevangenisstraf van 10 jaar uit voor zware aanranding van de eerbaarheid en kreeg te horen dat hij seksueel gewelddadige roofdiertherapie moet voltooien.


Eerste internationale Starbucks Roastery en Reserve Tasting Room komt in 2017 naar Shanghai

De eerste internationale Starbucks Roastery and Reserve® Tasting Room komt in 2017 naar Shanghai, China. Gelegen aan Nanjing Road (West), een van 's werelds drukste winkelbestemmingen, zal de Roastery deel uitmaken van de binnenkort te bouwen HKRI Taikoo Hui Project, Shanghai's nieuwste premium winkel-, kantoor- en hotelgebied van wereldklasse.

SEATTLE en SHANGHAI (26 mei 2016) – Starbucks Coffee Company (NASDAQ: SBUX) heeft vandaag aangekondigd dat het in 2017 zijn eerste internationale Starbucks Roastery en Reserve® Tasting Room naar Shanghai, China zal brengen. Gelegen langs Nanjing Road (West), een van 's werelds drukste winkelbestemmingen, de Roastery zal deel uitmaken van het binnenkort te bouwen HKRI Taikoo Hui Project, Shanghai's nieuwste premium winkel-, kantoor- en hotelgebied van wereldklasse.

Meeslepende koffie-ervaring in het hart van het nieuwe HKRI Taikoo Hui Complex

De nieuwe Starbucks Roastery and Tasting Room in Shanghai, die naar verwachting eind 2017 zal worden geopend, zal geïnspireerd zijn op de eerste locatie die in december 2014 debuteerde in de geboorteplaats van het bedrijf, Seattle, Washington. De 2.700 vierkante meter (30.000 vierkante voet) Shanghai-ruimte zal een vergelijkbare, meeslepende, zintuiglijke ervaring weerspiegelen. Deze interactieve winkelomgeving stelt klanten in China in staat om het ambacht van het branden en brouwen van een reeks Starbucks-koffies beter te begrijpen, waaronder de zeldzame, beperkte beschikbaarheid van Starbucks Reserve-koffie van over de hele wereld.

“China vertegenwoordigt de belangrijkste en meest opwindende kans die voor ons ligt. Als onze eerste internationale Roastery zullen we nog gedurfdere stappen nemen om van deze locatie in Shanghai onze meest verbluffende winkel te maken, terwijl het volledig uniek en relevant is voor de Chinese klant”, aldus Howard Schultz, voorzitter en CEO van Starbucks. “De Starbucks Roastery-omgeving eert koffie-innovatie als een moderne Willy Wonka-ervaring, waar klanten slechts een paar meter verwijderd zijn van het theater en het kunstenaarschap van ons koffieambacht. Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de meest verwachte winkelopeningen in onze internationale markten zal zijn.”

China is tegenwoordig de grootste internationale markt van Starbucks met meer dan 2.100 winkels in meer dan 102 steden, waaronder 55 Starbucks Reserve®-winkels. De nieuwe Roastery vertegenwoordigt Starbucks 45 jaar lang onophoudelijk streven naar uitmuntende koffie en belooft China een ongeëvenaarde ervaring te brengen die begint met de gepassioneerde Starbucks-partners. Exclusief bij de Roastery kunnen klanten vers gebrande bonen zien aankomen, contact maken met Starbucks-koffiespecialisten en meesterbranders, genieten van een uniek drank- en voedselmenu en genieten van enkele van de meest unieke, kleine koffiesoorten die meerdere keren zijn gebrouwen manieren. Starbucks gelooft dat dit revolutionaire winkelconcept de nieuwe Roastery tot een van de nieuwste en meest iconische lifestylebestemmingen en bezienswaardigheden van de stad zal maken, voor Shanghaineezen en bezoekers uit China en de rest van de wereld.

De regering van Shanghai Jing'an heeft Starbucks hun volledige steun gegeven om deze unieke koffieretailervaring te bieden, waarin koffiebranden, productie, onderwijs en detailhandel worden gecombineerd in één vestiging in China. Na een ontmoeting met de wereldleiders van Starbucks, de partijsecretaris van Shanghai Jing'an, de heer An Lusheng, en de burgemeester van Shanghai Jing'an, de heer Lu Xiaodong, herhaalden: "De nieuwe Jing'an is gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige commerciële sectoren, het vestigen van nieuwe ontwikkelingsdoelen voor een moderne kosmopolitische stad, en het stimuleren van nieuwe winkelinnovaties in onze wijk. De overheid staat volledig achter deze baanbrekende retailervaring en dit initiatief van Starbucks.”

De Starbucks Roastery zal deel uitmaken van het HKRI Taikoo Hui-complex, dat gezamenlijk is ontwikkeld door HKR International Limited en Swire Properties Limited, die zich volledig inzetten om dit baanbrekende project te lanceren waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan. De revolutionaire winkelervaring van de nieuwe Starbucks Roastery zal worden gevestigd in een op zichzelf staand halfcirkelvormig gebouw van het complex dat uitkijkt op de bruisende Nanjing Road (West), bekend als China's Number One Commercial Street, vanwege de diepe geschiedenis en het rijke culturele erfgoed, die is ingesteld om de meest verwachte zakelijke en lifestyle bestemming in Shanghai te worden.


Starbucks debuteert high-end Reserve-branderij en café in Seattle

SEATTLE (Reuters) - Howard Schultz, Chief Executive Officer van Starbucks Corp, die Amerikanen kennis liet maken met espresso's, frappuccino's en latte's met pompoenkruiden, is niet van plan een stel goed gefinancierde onafhankelijke koffieverkopers zijn wereldwijde keten te laten verslaan in het super premium spel.

Sprekend op preview-evenementen voorafgaand aan het openbare debuut op vrijdag van de 15.000 vierkante meter grote reservekoffiebranderij en proefruimte van het bedrijf in Seattle, beloofde Schultz om rivalen een stap voor te blijven, waaronder "derde golf" koffieketens zoals Blue Bottle, Intelligentsia en Stumptown.

"We zullen nooit toestaan ​​dat een koffiebedrijf, in eigen land of over de hele wereld, ons in een ondergeschikte positie plaatst op het gebied van kwaliteit en toegang tot de hoogste kwaliteit Arabica-koffie", zei Schultz.

De industrieel-chique Reserve-faciliteit van Starbucks levert kleine batches Peaberry Sumatra en andere Starbucks Reserve-koffie met beperkte voorraad die tussen de $ 13 en $ 50 per pakket van 8 ounce verkopen. Sommige van die bonen zullen worden gebrouwen en verkocht naast voedsel dat wordt bereid door James Beard Award-winnende chef Tom Douglas, terwijl andere worden verpakt voor verkoop in meer dan 1.500 bestaande Starbucks-winkels over de hele wereld.

Schultz is van plan om in 2016 een tweede "Star R" branded Reserve-branderij en proeflokaal te openen in Azië. Hij belooft ook om de komende jaren 100 coffeeshops toe te voegen die alleen gereserveerd zijn.

"Dit is een kans voor ons om onze kernklant en nieuwe klanten te informeren over het exotische karakter van deze zeldzame koffie in kleine hoeveelheden", zei Schultz, die eraan toevoegde dat hij werd geïnspireerd door de fictieve eigenaar van de chocoladefabriek Willy Wonka om "mensen mee te nemen een magische koffierit.”

De CEO zegt dat hij de bewegingen van zijn kleine rivalen niet volgt, die miljoenen dollars aan durfkapitaal hebben binnengehaald van spraakmakende investeerders zoals Google Ventures, TSG Consumer Partners en Jack Dorsey, de mede-oprichter van Twitter Inc en Square. .

Those purveyors have won over the likes of Los Angeles-based photographer Jesse DeFlorio, 26, who frequently buys chestnut praline lattes and other flavored coffee drinks at Starbucks.

He has not visited the new Reserve facility but said it would not be his first choice when he is plunking down $5 for a super premium brew.

For that, DeFlorio said, “I would pick any of the third-wave coffee companies.”


Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room

This week I had the good fortune to visit the Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room here in Seattle and it was as wicked impressive as going to Willy Wonka’s chocolate factory! (if you’re a nerd for these types of things as I am) I had a nice long chat with their roasting staff and the high end reserve coffees they are producing is heel similar to what we do with our drum roasters here at Briess down even to the terminology: Maillard reaction, cyclones, afterburners, quenching wands, cooling bins, etc.

They are located in a large building in the Capitol Hill neighborhood just north of the Pike Place Market (and just down the street from Elysian Brewing Co.) that not only does roasting but has a tasting bar + full service Tom Douglas restaurant Serious Pie with wood-fired pizza ovens. They are bringing in some beans that are sometimes so rare as to not be sold outside this location and are roasted either on their custom made 25 pound batch Probat drum roaster or their larger customized Probat™ roaster, the G120, that does 250 pounds at a clip. All the beans here are moved around via specially designed vacuum tubes that is very gentle to keep the bean integrity. I commented to the staff about how quiet their operation was and they informed me that every piece of equipment is covered in noise suppression material to enhance the coffee drinking experience! (not so on our end)

Starbucks knows that the flavor in just roasted coffee continues to develop after roasting so they rest and de-gas the coffee in a hand-hammered copper, custom-built cask for at least eight days in order to hit its peak. Directly out of the roaster the coffee goes into the cooling bins just like we use here at Briess as the beans (or malt) will continue to ramp up in colour and continue to ‘cook’ just like when you pull a steak off the grill. Also just like making malt the name of the game is consistency! One of the big differences between coffee and malt roasting is that they start off with a raw material that is very low in moisture so the beans are only in the roaster for less than 10 minutes unlike malt that is sometimes loaded into the roaster directly from the germination beds, we have to drive off a lot of moisture!

If you find yourself in Seattle I would highly recommend you stop in and do a ‘taster flight’ of a number of different coffees just like you do when visiting a brewery, this place is absolutely stunning. They will also make you a cup either via pour-over, Chemex, coffee press, siphon, espresso or Clover Brewed ® .

Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room
1124 Pike St, Seattle, WA