Traditionele recepten

Marlene Koch's 'Eat What You Love Quick & Easy'

Marlene Koch's 'Eat What You Love Quick & Easy'

Marlene Koch deelt deskundige kennis over voeding in deze gids voor gezond eten, zonder de gerechten op te geven waar je van houdt. Haar boek bevat bijna 200 recepten, variërend van ontbijtgerechten tot ongedwongen drankjes.

Klik hier voor de 10 kookboeken die iedereen zou moeten hebben diavoorstelling.

Koch beantwoordt de eeuwenoude vraag: "Kun je echt genieten terwijl je naar calorieën kijkt?" Ja, dat kan. Dit boek bevat de meest decadente desserthoofdstukken die ooit door een diëtist zijn vastgelegd. Snoeprecepten zoals de met chocolade omhulde knapperige pindakaasbonbons zijn teruggebracht tot slechts 75 calorieën per portie en zijn de perfecte zoete traktatie.

In Eet waar je van houdt, snel en gemakkelijk, leidt Koch haar lezers langs klassieke bijgerechten en vernieuwende hoofdgerechten, zoals de watermeloen feta “pizza” salade. Koch wil dat we verliefd worden op gezond eten en haar instructieboek maakt het makkelijker dan ooit.

We hadden de gelegenheid om Koch bij te praten om meer over haar en haar eten te weten te komen:

De dagelijkse maaltijd: wat is uw algemene filosofie over koken?

Marlene Koch: Ik ben opgegroeid in een groot gezin waar grote familiediners een dagelijkse gebeurtenis waren. Mijn moeder woonde praktisch in de keuken! Ze was een geweldige kok, maar nog meer, ze heeft me bijgebracht dat het voeden van degenen van wie je houdt gelijk staat aan liefde. Ik denk dat koken (en eten) gemakkelijk, lekker en leuk moet zijn - voor iedereen. Als zodanig kook ik met de smaak en behoeften van mijn familie en gasten in gedachten om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt over wat ze eten. Vertrouwd comfortvoedsel faalt nooit!

En omdat ik, zoals de meesten van ons tegenwoordig, meestal weinig tijd heb, deel ik dat graag met slechts een handvol ingrediënten en een paar minuten kun je echt een heerlijk smakende maaltijd op tafel zetten.

Hoe inspireerde het de recepten die je in dit boek hebt opgenomen?

Omdat ik hartstochtelijk geloof dat niemand het voedsel waar ze van houden wil opgeven, en dat ook niet zou moeten, is het mijn passie om echt heerlijke, schuldvrije recepten te maken voor het soort voedsel waar mensen van houden. Hiermee Eet waar je van houdt kookboek, de nadruk ligt op snel en gemakkelijk! Vrijwel alle recepten kunnen in 30 minuten of minder worden gemaakt (zoals mijn gemakkelijkste bosbessentaart ooit, die van begin tot eind in 20 minuten kan worden gemaakt!) - en de lijst met gemakkelijk te vinden ingrediënten kan op uw handen. Bij het selecteren van de recepten wist ik dat ze allemaal uiteindelijk de test "snel, gemakkelijk, gezond en vooral lekker" zouden moeten doorstaan. En dat doen ze.

Waren er recepten waarvan je vanaf het moment dat je aan het project begon al wist dat ze gewoon in dit boek moesten worden opgenomen? Waarom die recepten?

Je kunt niet praten over het voedsel waar mensen van houden zonder romig, knapperig, kaasachtig voedsel zoals pizza, pasta en dromerige desserts, samen met veel chocolade! Ik wist ook dat ik restaurant-geïnspireerde creaties moest opnemen, omdat mijn lezers mijn schuldvrije restaurant-make-overs geweldig vinden. Ultrasnelle en gemakkelijke ontbijt- en aperitiefrecepten waren een no-brainer, net als veel probleemloze kip- en slowcooker-favorieten, samen met quick-fix no-bake desserts.

Een last-minute add-on waar ik persoonlijk dol op ben, is het hoofdstuk van Quick & Easy Basics. Het heeft recepten voor alles, van magere zelfgemaakte ranchdressing tot eenvoudige kaassaus en beter-dan-gebottelde dagelijkse Marinara. Ik merk dat ik de meeste dagen van de week een recept uit dit "DIY"-hoofdstuk gebruik.

Hoe hoop je dat lezers dit boek zullen gebruiken?

Elke dag koken! Hoewel er een heleboel geweldige informatie in het boek staat over hoe je gezonder kunt koken en eten, inclusief hoe je een voorraadkast kunt vullen of voor twee kunt koken, en alle voedingsinformatie die je ooit nodig zou kunnen hebben (van calorieën tot koolhydratenkeuzes, diabetische uitwisselingen en zelfs "punten"), aan het eind van de dag stelt het boek je in staat om alles op te zwepen, van romige Chicken Nacho Dip voor last-minute gezelschap, tot Quesadilla Burgers voor het avondeten en 15-Minute Coconut Cream Candy Bar-taart als dessert, gemakkelijk , snel en met heerlijk smakende resultaten waar iedereen zeker van zal genieten.

Wat is de ultieme take-away van dit boek?

Dat je echt kunt genieten van de decadente smaak van het voedsel waar je van houdt, en ook gezond kunt zijn, ongeacht je dieet. Bovendien kan het snel en gemakkelijk te doen zijn.

Wil je nog iets kwijt over dit boek?

Hoewel de recepten voor mij misschien weinig suiker, vet en calorieën bevatten, smaakt het altijd komt eerst. Als een recept niet geweldig smaakt, wat heeft het dan voor zin? De recepten in dit boek zijn perfect voor iedereen, van vrienden en familieleden die proberen hun gewicht of bloedsuikerspiegel onder controle te houden, tot hun kinderen en echtgenoten die gezond eten haten, en, ja, zelfs fijnproevers waarvan ik garandeer dat ze dol zullen zijn op de gemakkelijke recepten die geweldige resultaten opleveren en nog beter, geweldige textuur en smaak.


Bekijk de video: makan sudah nyemil check minum (Januari- 2022).