Traditionele recepten

Daniel Alumni keert terug naar het restaurant voor jaarlijks liefdadigheidsfeest

Daniel Alumni keert terug naar het restaurant voor jaarlijks liefdadigheidsfeest

'A Night With Daniel' viert het 20-jarig jubileum van het restaurant

In de 20 jaar sinds chef Daniel Boulud opende zijn gelijknamige restaurant aan de Upper East Side in New York zijn veel geweldige chef-koks die keukendeur in en uit gelopen. Op 7 april keren meer dan 20 van hen terug naar het restaurant voor een met sterren bezaaid meergangendiner ten voordele van Citymeals-on-Wheels.

Boulud's jaarlijkse Sunday Dinner bracht vorig jaar maar liefst $ 578.000 op voor de organisatie, die maaltijden bezorgt aan aan huis gebonden ouderen. Ze hopen dat de maaltijd van dit jaar zelfs dat zal overtreffen, door een stille veiling van wijn, speciaal eten en reis- en eetervaringen, evenals een diner dat $ 1.250 kost om bij te wonen.

Terugkerend naar de keuken zullen enkele van de toonaangevende chef-koks van het land zijn, die allemaal op een bepaald moment in hun carrière voor Boulud hebben gewerkt. De lijst leest als een who's who in de culinaire industrie: Bakkerij Dominique Ansel Dominique Ansel, Gramercy Tavern's Michaël Antonius, Lincoln's Jonathan Benno, De Darby's Alex Guarnaschelli, Minetta Taverne Lee Hanson, banketbakkers Johnny Iuzzini en François Payard, en 10 andere bekende chef-koks zullen aanwezig zijn, samen met gastheren Al Roker en Gail Simmons.

Na een stille veiling en cocktailuurtje trakteren Boulud en zijn gastkoks de 150 aanwezige gasten op een uitbundig feestmaal. Alle opbrengsten van de veiling en de toegangsprijs gaan naar het goede doel; Kaarten kunnen worden gekocht door te bellen naar het restaurant.


We hebben alles wat je nodig hebt om je keukenspel te verbeteren - plus speciale aanbiedingen en kortingen speciaal voor jou!

Omdat we onze producten voortdurend verbeteren, raden we u aan om de ingrediëntenverklaring op onze verpakkingen te lezen op het moment van uw aankoop.

Copyright & kopie 2021 McCormick & Company, Inc. Alle rechten voorbehouden. De smaak die je vertrouwt en handelt

Apple, het Apple-logo, iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen en regio's. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

WORD VANDAAG LID VAN SMAAKPROFIEL!

We hebben alles wat je nodig hebt om je keukenspel te verbeteren - plus speciale aanbiedingen en kortingen speciaal voor jou!

We hechten veel waarde aan uw privacy. U kunt extra lagen van accountbeveiliging beheren via uw accountinformatie-instellingen.


POSITANO ! Het is bijna hier – The Amalfi Coast Cookbook Reisgids op Amazon voor pre-sale

Deel dit:

Zoals dit:


Het grote forfaitaire krabvleesdebat

Toen crabcakes en andere gerechten zoals deviled crab in het begin van de 20e eeuw populaire restaurantkeuzes werden, breidde de krabvisserij van Maryland zich uit om te voldoen aan de behoeften van door schaaldieren gek gemaakte diners (via Zuidelijk wonen ). Een boek uit 1905 uitgegeven door het U.S. Bureau of Fisheries, De krabindustrie van Maryland, merkt op dat "Maryland een veel groter aanbod van krabben levert dan welke staat in de Unie dan ook, en het is niet onwaarschijnlijk dat zijn mensen de eersten waren die de eetbare eigenschappen van dit schaaldier en zijn waarde als marktproduct ontdekten."

Naarmate meer en meer krabboten de diepten van de Chesapeake doordrongen, werden krabvlees en zijn verschillende soorten gecodificeerd. Tegenwoordig wordt krabvlees over het algemeen ingedeeld in drie categorieën: klomp, rugvin en klauw: hoe groter de "klomp" geplukt krabvlees, hoe wenselijker het wordt geacht, en de prijs weerspiegelt dat (via De spar eet). Deze hiërarchie van krabvlees was lang geleden aan het brouwen: De krabvleesindustrie van Maryland merkt op dat "het vlees in drie klassen wordt verdeeld - vlokken, gewoon en vet vlees, waarbij de vlokken als veel beter worden beschouwd dan de andere omdat ze witter en steviger zijn."


Inhoud

Covell werd geboren in Kalamazoo, Michigan, op 24 maart 1970. Toen Covell drie was, verhuisde zijn familie naar Fayetteville, North Carolina, waar hij een fervent fan werd van Mid-Atlantic Championship Wrestling. Nadat hij was afgestudeerd aan het Methodist College met een graad in theater, verhuisden Covell en zijn vrouw naar Chicago, Illinois, waar hij van plan was acteur te worden. [12] [13]

Onafhankelijk circuit (1993-2002)

Na te zijn getraind door Sam DeCero, Mike Anthony en Kevin Quinn, maakte Daniels zijn debuut voor Windy City Pro Wrestling in april 1993, waarbij hij een tag match met Titan verloor van The Manson Brothers (Ripper en Skull). De volgende maand versloeg hij Trevor Blanchard voor het WCPW Light Heavyweight Championship en kort daarna won hij het WCPW Tag Team Championship met Kevin Quinn. [1] Daniels reisde vervolgens naar Puerto Rico om te worstelen voor de World Wrestling Council, en op 22 oktober 1995 werkte hij samen met Kevin Quinn om Huracán Castillo, Jr. en Invader I te verslaan voor het WWC World Tag Team Championship. Ze verloren de titels een maand later aan The Canadian Glamour Boys (Val Venis en Shane Sewell). [14] Terug in Windy City versloeg Daniels Bret Sanders voor het WCPW Middleweight Championship en verloor het 17 dagen later van Brandon Bishop. [15] Rond deze tijd worstelde hij ook voor de Empire Wrestling Federation, waar hij het EWF Heavyweight Championship won. [15]

Daniels werkte samen met Kevin Quinn om Danny Dominion en Ace Steele te verslaan tijdens de NWA's 50th Anniversary-show in oktober 1998 om de eerste NWA Midwest Tag Team Champions te worden. [16] Hij nam deel aan het 3e jaarlijkse ECWA Super 8-toernooi en bereikte de finale waar hij verloor van Steve Bradley. Na een korte periode in Extreme Championship Wrestling reisde hij naar Japan, waar hij zijn gemaskerde persoonlijkheid, Curry Man, ontwikkelde en deed mee aan de Masked Man League, waar hij als derde eindigde. [1] Op 19 december 1999 versloeg hij Minoru Fujita in Michinoku Pro Wrestling voor het Britse Gemenebest Junior Heavyweight Championship. [15] Terug in de VS versloeg hij Michael Modest voor het APW Worldwide Internet Championship in All Pro Wrestling en won hij het 4e jaarlijkse ECWA Super 8-toernooi. [15] Op 14 januari 2000 ontving Daniels een try-out match met World Championship Wrestling, waarbij hij Mikey Henderson versloeg. Het oorspronkelijke idee was dat Daniels Vampiro's donkere meester, Syndrome, zou spelen, maar zijn WCW-debuut werd voortdurend uitgesteld en hij keerde uiteindelijk terug naar de onafhankelijke scène. [1] Vervolgens won hij het King of the Indies-toernooi van APW, het WCPW League Championship en het UPW Heavyweight Championship. [1]

World Wrestling Federation (1998-2001)

In 1998 tekende Daniels een ontwikkelingsovereenkomst met de World Wrestling Federation en trainde hij bij Dory Funk Jr.'s Funkin' Dojo. [1] Hij maakte zijn WWF-debuut op 19 januari 1998, verloor een donkere wedstrijd van Mick Tierney, en werd later gebruikt als jobber op de B-shows van het WWF, Zondagnachthitte en WWF Shotgun Saturday Night, gedurende de late jaren 1990 en vroege jaren 2000. [17]

In 2000 zette hij een masker op en werkte hij samen (as Dos) met Aaron Aguilera (Uno) als Los Conquistadores, als onderdeel van The Hardy Boyz' vete met Edge en Christian. [4] Hij verscheen ook in WWE als een van de Los Conquistadores naast Aaron Aguilera, waar ze streden in de barkamergevecht van de APA.

Hij maakte verschillende optredens op WWF Jakked in het voorjaar van 2001, met inbegrip van een singles verlies voor Jerry Lynn en een tag team verlies voor Kaientai met Scoot Andrews als zijn partner. Gedurende 2001 en 2002 bleef hij worstelen in het onafhankelijke circuit, won hij meerdere titels en toernooien en debuteerde hij in Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Wereldkampioenschap worstelen (2000-2001)

In de aflevering van 17 juni 2000 van WCW Wereldwijd, Daniels verloor van Chris Candido en in de aflevering van 21 oktober van Wereldwijd, Daniels verloor van Kwee Wee. In de aflevering van 22 januari 2001 van WCW Maandag Nitro, Daniels worstelde met Michael Modest. Tijdens de wedstrijd probeerde hij een springplank moonsault, maar zijn linkervoet miste het ringtouw. Niet in staat om voldoende af te duwen om de rotatie te voltooien, mislukte hij de beweging en landde op zijn hoofd, waarbij hij zijn nek beschadigde. [3] Hoewel hij de wedstrijd kon afmaken, was zijn linkerarm gedurende de hele wedstrijd aangetast. [3] Daarna tekenden Daniels en Modest een contract van 90 dagen, maar Daniels werd vrijgelaten voordat hij nog een wedstrijd had. [3]

Ring of Honor Edit

De profetie (2002-2004)

Op 23 februari 2002 worstelde Daniels in het triple threat main event van Ring of Honor's eerste show, Het tijdperk van eer begint, tegen Low Ki en Bryan Danielson. Hij verloor de wedstrijd en weigerde toen de hand van zijn tegenstanders te schudden, waardoor hij de "Code of Honor" van ROH overtrad, die verplichtte dat alle worstelaars elkaar de hand schudden voor en na een wedstrijd. [18] Hij nam toen de microfoon en daagde Low Ki en Danielson uit voor een round robin-toernooi op de tweede show van ROH, Round Robin-uitdaging. Daniels versloeg Danielson in de eerste wedstrijd en dwong hem toen hem de hand te schudden. [18] Vervolgens onderwierp hij zich aan Low Ki's Dragon Clutch, maar weigerde opnieuw de hand te schudden en zei dat hij zou hebben gewonnen als hij die avond niet al had geworsteld, waarbij hij zwoer dat hij niet meer met Low Ki zou worstelen tenzij het ROH Wereldkampioenschap op het spel stond. [18]

Tijdens de derde show van Ring of Honor, Een nacht van waardering, Daniels verloor van Donovan Morgan, waarbij beide mannen wederzijds respect toonden. [18] De twee mannen vormden een partnerschap, voegden uiteindelijk andere leden toe en groeiden uit tot de stal die bekend staat als The Prophecy. Daniels versloeg AJ Styles op 22 juni om zich te kwalificeren voor de eerste ROH World Championship-wedstrijd, een Iron Man-wedstrijd van een uur tegen Spanky, Doug Williams en Low Ki. [18] In deze titelwedstrijd scoorde Daniels een speld op de uiteindelijke winnaar, Low Ki, en was de enige worstelaar die geen val door speld of onderwerping verloor. [18]

Twee maanden later verdedigde Low Ki de titel tegen Xavier. Tijdens de wedstrijd kwam Daniels naar de ring om Low Ki af te leiden, waardoor Xavier de kampioen met een stoel kon aanvallen en hem voor de titel kon pinnen. Xavier werd vervolgens aangekondigd als het nieuwste lid van The Prophecy. [18] Later die avond versloegen Daniels en Morgan Danielson en Michael Modest om de inaugurele ROH Tag Team Champions te worden, waardoor The Prophecy bezit kreeg van alle kampioenschappen in Ring of Honor. [19]

Bij Glory By Honor versloeg Daniels Doug Williams, die bijgevolg werd verbannen uit het schudden van handen in ROH. [18] The Prophecy rekruteerde de debuterende Samoa Joe om Low Ki uit te schakelen in de allereerste Fight Without Honor, een wedstrijd die de ROH's Code of Honor-regels niet volgt. [18] Low Ki won de wedstrijd en schudde Joe de hand. [18]

Op 13 maart 2003 heeft A.J. Styles en Amazing Red versloegen Daniels en Xavier (die Morgan vervangen) voor het ROH Tag Team Championship. [18] Bij de volgende show verloor The Prophecy ook het ROH Championship, toen voormalig lid Samoa Joe Xavier versloeg. [18] Op 26 april won Daniels de tweede Round Robin Challenge door Amazing Red en Paul London te verslaan in het enkelspel. [18] Op 14 juni zette The Prophecy hun bestaan ​​in ROH op het spel in een zes-man tag team match tegen The Group (Samoa Joe, C.W. Anderson en Michael Shane). De profetie won en de groep werd gedwongen te ontbinden. [18] Daniels versloeg de terugkerende Xavier op 16 augustus om nummer één te worden voor het ROH Wereldkampioenschap, maar werd op 20 september verslagen door kampioen Samoa Joe. [18]

Nadat CM Punk een aanbod om lid te worden van The Prophecy afwees, viel iemand zijn vriendin Lucy backstage aan en dwong haar ROH te verlaten. [18] Op 23 december 2003 onthulde Daniels dat B.J. Whitmer, het nieuwste lid van The Prophecy, Lucy had aangevallen, waardoor een rivaliteit ontstond tussen The Prophecy en Punks stal, The Second City Saints. [18] Op 10 januari 2004, om Gevechtslijnen zijn getekend, The Prophecy (Daniels, Whitmer en Dan Maff) nam het op tegen The Second City Saints (Punk, Colt Cabana en Ace Steel) in een hoofdevenement met een tagteam van zes man. De Prophecy werd gediskwalificeerd toen Whitmer per ongeluk de scheidsrechter met een stoel raakte. Na de wedstrijd liet Punk Daniels uit de touwen vallen via een tafel met de Pepsi Plunge, waardoor hij uit ROH viel. [18] In werkelijkheid was het vertrek van Daniels het resultaat van Total Nonstop Action Wrestling (TNA) dat hun gecontracteerde worstelaars niet toestond om ROH-shows te werken, in het licht van een schandaal rond ROH-promotor Rob Feinstein.

Keer terug naar ROH (2005-2007)

In de zomer van 2005 kondigde Ring of Honor aan dat Daniels, na een afwezigheid van zestien maanden, op 8 juli zou terugkeren. [20] Op 18 juni, bij Death Before Dishonor III, maakte hij echter een verrassende vroege terugkeer, confronterend en het uitdagen van de nieuwe ROH-wereldkampioen, CM Punk, die had gedreigd om met de titel naar World Wrestling Entertainment te vertrekken. Punk weigerde de uitdaging en vluchtte de arena uit. [20] Bij de volgende show, Teken van schande, Daniels versloeg Punk's stalgenoot, Colt Cabana, toen Punk probeerde Daniels te raken met een stalen ketting, maar in plaats daarvan raakte Cabana. [18] At Het lot van een engel, Daniels verloor van de debuterende Matt Hardy nadat Punk tussenbeide kwam. Later die avond, na de succesvolle verdediging van Punk tegen James Gibson, stal Daniels de riem en kreeg een titelschot. [18]

Op 23 juli om de thuiskomst, Daniels worstelde Punk tot een tijdslimiet van een uur gelijkspel de tijd verstreken net toen Daniels zijn Angel's Wings finisher raakte. [18] Bij de volgende show op 12 augustus, Aflossing, Daniels, Gibson en Samoa Joe daagden CM Punk uit voor de titel in een Four-Way Elimination-wedstrijd. Terwijl Joe Daniels in een onderwerping zette, zette Daniels zijn voet op het touw om een ​​pauze te forceren. Punk sloeg het af voordat de scheidsrechter het merkte, en Daniels gaf toe. [21] Daniels probeerde wraak te nemen, maar hielp Punk per ongeluk om Joe te elimineren. [21]

Daniels bleef een vast lid van de ROH-selectie, terwijl hij ook aan andere promoties werkte. Hij maakte zijn Amerikaanse debuut als Curry Man op 27 augustus, tegen Shingo Takagi at Dragon Gate Invasie [18]

Na het verslaan van Matt Sydal in twee singles en van hem te verliezen in een derde, werden ze tag team partners in de zomer van 2006. [18] Op 26 augustus faalden ze in hun eerste schot op het ROH World Tag Team Championship, tegen Austin Ram en Roderick Strong. Op 25 november versloegen ze Chris Hero en Claudio Castagnoli voor de titel, waardoor Daniels tweevoudig kampioen werd. [19] Na hun verdediging tegen CIMA en Shingo, Austin Aries en Roderick Strong en Jack Evans en Shingo, verloren Daniels en Sydal de titel aan The Briscoe Brothers op 24 februari 2007. [18]

Bij Goede tijden, mooie herinneringen op 28 april worstelde Daniels met Erick Stevens een tijdslimiet van een kwartier. Na de wedstrijd draaide Daniels zich om en verliet ROH. [18]

Total Non-stop Action Wrestling (TNA) Bewerken

Kampioenschap heerst (2002-2007)

Daniels trad in 2002 toe tot de nieuw opgerichte NWA-TNA. Hij maakte deel uit van Vince Russo's Sports Entertainment Xtreme-stal, waarin hij, Low-Ki en Elix Skipper werden samengevoegd in een team genaamd Triple X, dat het NWA World Tag Team Championship won. . [22] Triple X ontbonden in juni 2003, nadat Low-Ki voornamelijk in Japan begon te worstelen en Daniels en Skipper een kooiwedstrijd verloren van America's Most Wanted (Chris Harris en James Storm).

Daniels had in augustus/september 2003 een korte ruzie met Jeff Jarrett. Daarna worstelde hij regelmatig in het enkelspel in de X Division, voordat hij zich in juli 2004 weer bij Skipper voegde. Ze werden gedwongen uit elkaar te gaan nadat ze opnieuw hadden verloren van America's Most Wanted, op 5 december bij Turning Point . [23]

In 2005 had Daniels een lange vete met A.J. Stijlen boven het TNA X Division Championship. Hij won de titel op Destination X in een Ultimate X Challenge met een screwjob-einde. Styles had de riem opgehaald, maar de scheidsrechter was bewusteloos. Daniels raakte Styles met zijn Angel's Wings-afmaker en pakte de riem toen de scheidsrechter wakker werd. [24] Hij werd de langst regerende kampioen van de X Division en hield de titel meer dan 150 dagen vast. Tijdens deze run verdedigde hij tegen Elix Skipper, Shocker, Petey Williams, Matt Bentley, Chris Sabin en Austin Aries. Op 11 september, bij Unbreakable, verloor hij de titel van Styles in een three-way dance (met Samoa Joe), toen Styles een Angels Wings-poging in een pin terugdraaide [25] Deze wedstrijd kreeg een 5-sterrenbeoordeling van Dave Meltzer. [26]

Op 13 november 2005, bij Genesis, liep Daniels een (verhaallijn) hersenschudding op nadat hij was aangevallen door Samoa Joe en een Muscle Buster op een stoel had genomen, na een tag match samen. [27] Bij Turning Point, toen Joe probeerde A.J. Styles nadat Daniels het X Division Championship van hem had gewonnen, keerde Daniels terug en viel Joe aan, waardoor bewakers Styles konden beschermen en Joe in bedwang konden houden. [28] Bij Final Resolution verloor Daniels van Joe toen Styles de handdoek in de ring gooide om Daniels, zwaar geslagen en weerloos, te beschermen tegen verdere schade. [29] De volgende week beschuldigde Daniels Styles ervan dit te doen om de nummer één kanshebber te worden voor de X Division-titel. Die avond kostte hij Styles een wedstrijd tegen Shannon Moore door de handdoek in de ring te gooien. Bij Against All Odds behield Joe de titel in een three-way match tegen Daniels en Styles. [30] Daniels won de titel in een Ultimate X-wedstrijd de volgende maand, [31] en verloor deze van Joe op 13 april, nadat hij een tweede rope Island Driver had gewonnen. [32]

Daniels zou het vervolgens opnemen tegen Jushin Thunder Liger in een kooiwedstrijd bij Lockdown, maar Liger trok zich terug uit de wedstrijd. In plaats daarvan kreeg hij te maken met een mysterieuze tegenstander, die de terugkerende Low Ki (nu Senshi genaamd) bleek te zijn, die hem versloeg. [33]

Daniels draaide zich om door samen te werken met A.J. Styles en wordt de nummer één mededinger voor het NWA Tag Team Championship, dat wordt gehouden door America's Most Wanted. Daniels and Styles won de titel op Slammiversary. [22] [34] Ze kregen toen ruzie met The Latin American Xchange (LAX), waarbij ze de titel heen en weer ruilden met Homicide en Hernandez.

Op 16 november versloeg Daniels Styles en Chris Sabin in een three-way match op het primetime-debuut van TNA-impact! op Spike TV, door Sabin vast te pinnen, om zijn derde TNA X Division Championship te winnen. [35] Hij verloor het van Sabin in een gevecht met drie richtingen bij Final Resolution, waarbij ook Jerry Lynn betrokken was. [36]

Daniels nam toen vrijaf van TNA. Hij keerde als een hak terug naar Destination X, [37] en leidde Lynn af tijdens zijn wedstrijd met Sabin. [37] Na de wedstrijd sloeg de pas bebaarde Daniels, met aan één kant van zijn gezicht in tribale stijl verf, Sabin met de Angel's Wings en Lynn met de titelriem van de X Division. [37] Bij Lockdown speldde Daniels Jerry Lynn in een kooiwedstrijd. [38] Bij Sacrifice speldde Daniels Neushoorn vast nadat hij hem met een honkbalknuppel had geraakt. [39]

Daniels kreeg vervolgens ruzie met Sting, wat hem een ​​King of the Mountain-wedstrijdkwalificatie kostte door hem met een honkbalknuppel te raken. Sting viel hem de volgende week aan Gevolg!. Op 17 juni 2007, op Slammiversary, speldde Sting hem na de Scorpion Death Drop. [40] Volgens Daniels eindigde de vete voor de start omdat Vince Russo niet wist wat hij moest doen met zijn Fallen Angel-gimmick. [41]

Op Victory Road won Daniels een 10-Man Ultimate X Gauntlet Match om de nummer één te worden voor het X Division Championship. [42] Senshi en Elix Skipper hielpen Daniels de wedstrijd te winnen, wat resulteerde in de reünie van Triple X. [42] Bij Bound for Glory op 14 oktober daagde Daniels tevergeefs uit voor Jay Lethal's X Division Championship. [43] In de aflevering van 6 december van TNA-impact!, Daniels versloeg Senshi in een wedstrijd voor zijn "Feast or Fired"-koffertje, gefloten door Elix Skipper. [3] De week daarop werd onthuld dat de koffer een roze slip bevatte, wat betekent dat Daniels werd ontslagen bij TNA. [3]

Curry Man en zelfmoord (2008-2009)

Een maand nadat Daniels was ontslagen, keerde Covell terug naar TNA als de kleurrijke, gemaskerde Curry Man, die al snel een bondgenoot werd van Shark Boy. [3] [44] In tegenstelling tot de broeierige serieuze aard van zijn "Fallen Angel" persona, was Curry Man een dansende, cartoonachtige komedieact. Hij en Shark Boy hadden ruzie met Team 3D en wonnen een "Fish Market Street Fight" tegen hen op Destination X. [3] Op 13 maart 2008 Gevolg!, Curry Man versloeg Petey Williams om zich te kwalificeren voor de Xscape-wedstrijd voor de X Division-titel bij Lockdown, [3] samen met Jay Lethal, Sonjay Dutt, Shark Boy, Consequences Creed en Johnny Devine. [45] Hij elimineerde Creed uit de wedstrijd na het raken van zijn Spice Rack finisher, en werd uitgeschakeld door Devine na de Devine Intervention. [45]

In juni vertegenwoordigde Curry Man Team TNA in de World X Cup 2008. Na verlies van Alex Koslov van Team International in een preview-wedstrijd, verloor hij van Milano Collection A.T. op het toernooi. [3] Op Victory Road, Curry Man worstelde in een vier-team, twaalf-man eliminatie tag match hij werd uitgeschakeld door Team Mexico's Último Guerrero. [46]

Curry Man en Shark Boy werkten vervolgens samen met Super Eric om een ​​komische stal met een superheldenthema te vormen, genaamd The Prince Justice Brotherhood. [3] Bij Final Resolution was Curry Man een van de vier deelnemers aan de "Feast or Fired"-wedstrijd (samen met Jay Lethal, Homicide en Hernandez) om een ​​koffer op te halen. Hij bevatte een roze slip, wat betekent dat hij werd ontslagen. [47]

In het begin van 2009 begon Covell de rol van de gemaskerde Suicide te spelen, terwijl Frankie Kazarian (de originele Suicide) herstelde van een blessure. Als zelfmoord won hij het X Division Championship in een Ultimate X-wedstrijd op Destination X. [48]

Verschillende vetes (2009-2010)

Christopher Daniels keerde terug naar TNA TV als een gezicht, onder zijn "Fallen Angel"-gimmick (zijn naam verkort tot Daniels daarna) op 16 april TNA-impact!. Hij versloeg Kurt Angle om het team van Jeff Jarrett het first-man voordeel te geven in Lethal Lockdown, bij Lockdown. Hij werd toen aangekondigd als lid van Team Jarrett. De overwinning werd ongedaan gemaakt door Jeff Jarrett, nadat hij merkte dat Angle's schouder omhoog was tijdens de pinfall en Daniels' schouders naar beneden. [3] At Lockdown, Team Jarrett versloeg Team Hoek. [3]

Daniels kreeg vervolgens ruzie met Alex Shelley en Chris Sabin (The Motor City Machine Guns), die op 30 april Gevolg!, beschuldigde hem ervan zelfmoord te zijn. [3] Op 7 mei Gevolg!, Jay Lethal en Consequences Creed herhaalden de beschuldigingen. [3] Op 14 mei Gevolg!, hielp Daniels Suicide om de ring van Shelley, Sabin, Lethal en Creed vrij te maken nadat ze probeerden hem te ontmaskeren. [3] Bij Sacrifice versloeg Daniels Suicide om het TNA X Division Championship te winnen. Na de wedstrijd zag Daniels een replay van de finish, met inmenging van Alex Shelley. Hij zei dat hij de titel niet op die manier wilde winnen en vroeg om vijf minuten extra. De vijf minuten verstreken in een gelijkspel en Suicide hield de titel. [49]

Bij Slammiversary, Daniels speldde Shane Douglas in een wedstrijd met Daniels' baan op de lijn, na het raken van de Best Moonsault Ever. [50]

Op Victory Road, Worstling Observer's Worst Show of the Year, verloor Daniels van Matt Morgan. [51]

Bij Hard Justice won Daniels de Steel Asylum-wedstrijd om de nummer één kanshebber te worden voor het X Division Championship, en zijn vete met kampioen Samoa Joe nieuw leven in te blazen. [52] Daniels verloor van Joe bij No Surrender en verloor vervolgens een three-way match (ook met moord) van hem op het volgende Gevolg. [3] [53]

Bij Bound for Glory worstelde Daniels een Ultimate X-wedstrijd van zes man voor het X Division Championship, met ook Alex Shelley, Chris Sabin, Suicide, Homicide en de succesvolle titelverdediger Amazing Red. [54]

Op 5 november Gevolg!, confronteerde Daniels de TNA World Heavyweight Champion, A.J. Styles, en beweerde dat hij net zo'n goede worstelaar was als Styles, maar niet dezelfde pauzes kreeg van TNA, die volgens hem Styles vertroetelde, vertroetelde en verwende. [55] Bij Turning Point behield Styles zijn titel in een three-way match tegen Daniels en Samoa Joe door Joe vast te pinnen. [56] Op 19 november Gevolg!, Daniels voltooide zijn heel turn en vormde een team met Desmond Wolfe tegen Styles en Kurt Angle, waardoor Styles werd vastgezet. [57] Bij Final Resolution daagde Daniels tevergeefs Styles uit voor het World Heavyweight Championship. [58]

De volgende maand bij Genesis verloor Daniels van Sean Morley in Morley's TNA-debuut. [59]

Op 8 maart Gevolg!, zwoer Daniels de vlam van de X Division opnieuw te ontsteken. Die avond werd hij door kampioen van de X Division, Doug Williams, vastgepind in een drievoudige titelwedstrijd, waarbij ook Kazarian betrokken was. [60]

Op Destination X streden Daniels in een viervoudige ladderwedstrijd om de nummer één kanshebber voor de X Division-titel, en werd verslagen door Kazarian. [61] Twee dagen later versloeg Daniels Kazuchika Okada in een donkere wedstrijd bij de Gevolg! opnemen. [62]

Covell werd op 31 maart 2010 ontslagen uit zijn TNA-contract, na bijna acht jaar bij het bedrijf. [63] [64] [65]

Tweede terugkeer naar ROH (2010-2011)

Daniels keerde terug naar Ring of Honor op 3 april 2010, tijdens zijn tweede live pay-per-view, The Big Bang!, Davey Richards uitdagen voor een wedstrijd. [66] Op 7 mei, om burgeroorlog, Daniels versloeg Kevin Steen in zijn terugwedstrijd en nam zo zijn #2 plek in het Pick 6 klassement in. [67] De volgende dag, om Supercard Of Honor V, Daniels versloeg ROH World Television Champion en Richards' tag team partner, Eddie Edwards, in een niet-titel wedstrijd. [68] Op 21 mei nam Daniels deel aan zijn eerste Ring of Honor Worstelen tapen, samenwerken met Roderick Strong in een verliezende inspanning tegen The American Wolves (Davey Richards en Eddie Edwards). [69]

Op 19 juni maakte Daniels zijn ROH pay-per-view worsteldebuut bij Death Before Dishonor VIII, waarbij hij met succes zijn #2 Pick 6-plek verdedigde tegen Kenny Omega en daarbij een trommelvlies scheurde. [70] [71] Bij de volgende PPV, Glory By Honor IX, versloeg Daniels Austin Aries. [72] Op 16 oktober ontving Daniels eindelijk zijn match met Davey Richards, maar verloor via submission. [73] Drie dagen later maakte Ring of Honor bekend dat Daniels officieel een contract met de promotie had getekend. [74] Op 13 november kreeg Daniels een kans op het ROH Wereldkampioenschap, maar verloor van de kampioen, Roderick Strong. [75]

Bij de opname van 10 december van Ring of Honor Worstelen in Louisville, Kentucky versloeg Daniels Eddie Edwards voor het ROH World Television Championship. [76] Acht dagen later, bij Final Battle 2010, verloor Daniels van Homicide in een niet-titel nummer één mededinger's match. [77] Bij de netto pay-per-view, 9th Anniversary Show, op 26 februari 2011, worstelde Daniels Eddie Edwards tot een tijdslimiet van dertig minuten in een Two Out of Three Falls rematch voor de televisietitel. [78] Daarna werd aangekondigd dat Daniels zou uitdagen voor het ROH Wereldkampioenschap bij de volgende pay-per-view op 1 april. [79] Op 18 maart verdedigde Daniels met succes de televisietitel tegen Mike Bennett. [80]

Ter voorbereiding op zijn WK-wedstrijd tegen Roderick Strong stal Daniels "The Book of Truth" van Strong's manager, Truth Martini, om zijn wedstrijdstrategie te leren. Hij moest zijn focus verleggen toen Strong op 19 maart de titel verloor aan Eddie Edwards. [81] Op 1 april bij Honor Takes Center Stage daagde Daniels tevergeefs Edwards uit voor het Wereldkampioenschap, en plaagde daarna een hieldraai door te weigeren zijn hand te schudden. [82] De volgende dag (de tweede van het Honor Takes Center Stage-weekend) voltooide Daniels zijn hielspoor door El Generico aan te vallen met "The Book of Truth" en zich aan te sluiten bij Truth Martini, Roderick Strong en Michael Elgin, een stal genaamd Het huis van de waarheid. [83]

Op 26 juni, in Best in the World 2011, verloor Daniels de televisietitel aan El Generico. [84] Dit was zijn laatste optreden in ROH voordat hij weer fulltime bij TNA kwam. [85]

Chikara (2010) Bewerken

Curry Man verving de geblesseerde Cassandro om samen te werken met Los Ice Creams (El Hijo del Ice Cream and Ice Cream, Jr.) in Chikara's 2010 King of Trios-toernooi, dat begon op 23 april 2010. [86] Het trio verloor in de eerste ronde naar Team Perros del Mal (El Alebrije, Cuije en El Oriental). [87] De volgende dag versloeg Christopher Daniels Hallowicked in een enkelspel. [88] Op de derde avond van het evenement verloor Daniels van Eddie Kingston. [89]

AAA (2010) Bewerken

Op 30 april 2010, Christopher Daniels debuteerde voor de grote Mexicaanse promotie, AAA, als een verrassingslid van de Rudo La Legión Extranjera (Foreign Legion) stabiel. In een zes-man tag match versloeg hij, Alex Koslov en Joe Líder Extreme Tiger, Jack Evans en Rocky Romero toen Daniels de AAA Cruiserweight Champion, Extreme Tiger, opspeldde. [90]

Op 6 juni, in Triplemanía XVIII, verloor Daniels van Jack Evans in een viervoudige eliminatiewedstrijd voor het Cruiserweight Championship, samen met Extreme Tiger en Nosawa. [91]

Keer terug naar TNA Bewerken

Fortune (2011-2012) Bewerken

Covell keerde terug naar TNA op 31 januari 2011, opnames van Xplosion, als Zelfmoord. [92] Nog steeds gecontracteerd voor Ring of Honor, ontving hij de zegen van de promotie voor de terugkeer, op voorwaarde dat hij niet als Christopher Daniels werkte totdat het contract afliep. [93] Op 10 februari keerde Zelfmoord terug naar Gevolg!, het verliezen van een drie-weg X Division nummer één mededinger's toernooi wedstrijd, waarbij ook Brian Kendrick betrokken was, aan Robbie E. [94]

Op 16 maart, bij de opnames van de 31 maart Gevolg!, maakte Covell zijn TNA-terugkeer onder het personage van Christopher Daniels, waarmee hij Fortune-leden James Storm, Kazarian en Robert Roode redde van een vier-tegen-drie slag in een stalen kooi door toedoen van Immortal, terwijl hij zichzelf als een gezicht vestigde. In zijn terugkeer richtte Daniels zich vooral op Bully Ray, die Fortune-leider A.J. Stijlen met een blessure twee weken eerder. [95] [96] [97] Op 7 april Gevolg!, verklaarde Daniels zijn loyaliteit aan Styles en kondigde aan dat hij zijn plaats zou innemen naast Kazarian, Roode en Storm in de Lethal Lockdown-wedstrijd bij Lockdown, waar ze het zullen opnemen tegen Immortal-vertegenwoordigers Abyss, Bully Ray, Matt Hardy en Ric Flair. Later diezelfde avond worstelde Daniels met zijn TNA-retourwedstrijd, waarbij hij verloor van Bully Ray in een Lumberjack-wedstrijd, waar Fortune en Immortal als houthakkers werkten, nadat Immortal-leider Hulk Hogan tussenbeide kwam en hem sloeg met een ketting. [98] Ondanks zijn terugkeer als Daniels, bleef Covell ook optreden als Suicide en op dezelfde 7 april Gevolg!, samen met Brian Kendrick en Chris Sabin in een zes-man tag team match, waar ze Generation Me en Robbie E versloegen. [98] [99] Kort daarna werd het profiel van deze zelfmoord verwijderd van de selectiepagina van TNA. Op 17 april bij Lockdown versloegen Daniels en Fortune Immortal in een Lethal Lockdown-wedstrijd. [100] Op de volgende Gevolg!, werd Daniels officieel benoemd tot lid van Fortune. [101] Op 26 mei Impact worstelen, Daniels and Styles versloeg Bully Ray en zijn nieuwe partner, Tommy Dreamer, in een straatgevecht zonder diskwalificatie. [102]

Op 10 juli op Destination X, TNA's allereerste pay-per-view in de X-divisie, stond Daniels tegenover mede Fortune-lid A.J. Stijlen in het hoofdevenement van de avond in een verliezende inspanning. Tijdens het evenement maakte Daniels ook een korte verschijning als Curry Man, in een segment waarin Eric Young op zoek was naar een tagteampartner om Generation Me te verslaan. [103] Nadat Daniels wekenlang om een ​​rematch had gevraagd, gaf Styles hem er eindelijk een op 1 september Impact worstelen, die Daniels won. Na de wedstrijd weigerde Daniels Styles de hand te schudden. [104] In de aflevering van 22 september weigerde Daniels om de gunst terug te geven en Styles een rematch te geven, wat leidde tot vechtpartijen. Toen ze door Kazarian van elkaar werden gescheiden, schopte Daniels Styles in de lies, waarmee hij zijn hieldraai voltooide en zijn vertrek uit Fortune betekende. [105] Op verzoek van Daniels stond hij op 16 oktober tegenover Styles bij Bound for Glory in een "I Quit"-wedstrijd. [106] Daniels verloor de wedstrijd nadat hij met een schroevendraaier was bedreigd, maar zette de vete voort door Styles aan te vallen na de wedstrijd. [107]

Op 27 oktober Impact worstelen, Daniels verloor van Rob Van Dam door diskwalificatie nadat hij hem met een gereedschapskist had geraakt. [108] Op 10 november Impact worstelen, werd Daniels verslagen door A.J. Styles, nadat Van Dam Daniels verhinderde een schroevendraaier te gebruiken. [109] Op 13 november bij Turning Point verloor Daniels van Van Dam in een wedstrijd zonder diskwalificatie. [110] Als vergelding kwam Daniels tussenbeide en kostte Van Dam zijn wedstrijd voor het TNA Television Championship op 1 december. Impact worstelen. [111] Dit leidde tot een enkelspel op 11 december bij Final Resolution op 11 december, waar Van Dam zegevierde. [112]

Slechte invloed (2012-2014)

Daniels keerde daarna terug naar zijn rivaliteit met A.J. Styles, die Kazarian wist te overtuigen om zich tegen hem te keren op 5 januari 2012 Impact worstelen. [113] Op 9 februari Impact worstelen, Daniels versloeg Styles in een enkelspel met hulp van Kazarian, die nu tekenen vertoonde dat Daniels iets boven zijn hoofd hield en hem had gedwongen Styles tegen zijn wil in te schakelen. [114] Op 18 maart op Victory Road werden Daniels en Kazarian verslagen in een tag team match door Styles en Mr. Anderson. [115] The rivalry continued on April 15 at Lockdown, where the two duos were on opposing teams in the annual Lethal Lockdown match. Styles' and Anderson's team, led by Garett Bischoff, ended up defeating Daniels' and Kazarian's team, led by Eric Bischoff. [116]

During Styles' absence from Impact worstelen, Daniels and Kazarian set their sights on the TNA World Tag Team Championship, attacking champions Magnus and Samoa Joe on the April 26 episode. [117] On the May 10 Impact worstelen, Kazarian revealed that he originally aligned himself with Daniels to keep him from revealing Styles' secret, but changed his mind after learning what the secret was. Daniels then revealed the secret, a series of photographs insinuating a relationship between Styles and TNA president Dixie Carter. [118] Three days later at Sacrifice, Daniels and Kazarian defeated Magnus and Samoa Joe to win the TNA World Tag Team Championship for the first time. [119] Later in the event, Daniels and Kazarian cost A.J. Styles his match with Kurt Angle, who afterwards turned on the two, saving Styles from a beatdown. [119] On May 31, Daniels main evented a live episode of Impact worstelen, losing to A.J. Styles in a singles grudge match. After the match, Daniels and Kazarian attacked both Styles and Angle, who attempted to make the save, before rolling an audio of a phone conversation to prove an affair between Styles and Carter. The tape was abruptly cut short by Carter ending the show. [120] On June 10 at Slammiversary, Daniels and Kazarian lost the TNA World Tag Team Championship to Styles and Angle. [121] On the next Impact worstelen, Daniels entered the 2012 Bound for Glory Series, taking part in the opening gauntlet match, from which he eliminated both Styles and Angle, before being eliminated himself by James Storm. [122]

On the June 21 Impact worstelen, Styles and Carter proved that Daniels and Kazarian had been lying about their relationship by producing a pregnant woman named Claire, whom they had been helping overcome her addictions. [123] The following week, Kazarian teased dissension with Daniels, claiming that he had been lied to. However, in the main event of the evening, Kazarian revealed that he was still on Daniels' side, when the two defeated Styles and Angle, after Kazarian hit Styles with a steel chair, to regain the TNA World Tag Team Championship. Following the win, Daniels admitted that Styles and Carter had told the truth about Claire, but claimed that they had left out the part about Styles being the father of her unborn baby. [124] On July 8 at Destination X, Daniels was defeated by Styles in a Last Man Standing match. [125] On the August 8 Impact worstelen, Daniels and Kazarian, billing themselves as "The World Tag Team Champions of the World", [126] made their first televised defense of the TNA World Tag Team Championship, defeating Devon and Garett Bischoff. [127] Daniels' participation in the 2012 Bound for Glory Series ended on the following Impact worstelen with a loss against A.J. Styles, leaving him outside a spot in the semifinals. [128] As a result of the win, Styles also earned a paternity test, which revealed that Claire was not pregnant at all. The storyline ended with Claire, through her attorney, revealing Daniels' and Kazarian's plot to blackmail Styles with her fake pregnancy. [129] On September 6 as part of the first "Championship Thursday", Daniels and Kazarian successfully defended the TNA World Tag Team Championship against Chavo Guerrero, Jr. and Hernandez. [130] Three days later at No Surrender, Daniels and Kazarian made another successful title defense against previous champions, A.J. Styles and Kurt Angle. [131] On October 14 at Bound for Glory, Daniels and Kazarian lost the TNA World Tag Team Championship to Chavo Guerrero, Jr. and Hernandez in a three-way match, which also included A.J. Styles and Kurt Angle. [132] Daniels and Kazarian received their rematch on November 11 at Turning Point, but were again defeated by Guerrero and Hernandez. [133]

On December 9 at Final Resolution, Daniels defeated A.J. Styles in what was billed as their "final match", after hitting Styles with his own Styles Clash finisher. [134] Following this, Daniels and Kazarian dubbed their tag team Bad Influence, and Daniels tweaked his "Fallen Angel" character into that of a vice-ridden heel to fit his new "Ring General" nickname for the team's new name. Bad Influence then began a rivalry with James Storm after he defeated Kazarian at Final Resolution, [134] and again on the January 3, 2013 Impact worstelen. [135] On January 13 at Genesis, Daniels defeated Storm in a number one contenders match for the TNA World Heavyweight Championship. [136] Daniels received his title shot on the January 24 Impact worstelen, but was defeated by defending champion Jeff Hardy. [137] On March 10 at Lockdown, Bad Influence unsuccessfully challenged Austin Aries and Bobby Roode for the TNA World Tag Team Championship in a three-way match, also involving Chavo Guerrero, Jr. and Hernandez. [138] In April, Daniels and Kazarian began teasing a Fortune reunion to battle the Aces & Eights stable, however, this plan was foiled by A.J. Styles and Bobby Roode both turning down offers to join them. [139] [140] Bad Influence faced Austin Aries and Bobby Roode in a number one contenders match on the May 9 Impact worstelen, however, the match ended in a no contest after special guest referee James Storm superkicked Daniels and Aries and walked out on the match. [141] On June 2 at Slammiversary XI, Bad Influence failed to capture the TNA World Tag Team Championship from Chavo Guerrero, Jr. and Hernandez in an fatal four-way elimination match, which also included Austin Aries and Bobby Roode and was won by Gunner and James Storm. [142] On the June 13 Impact worstelen, Daniels and Kazarian defeated Gunner and Storm in a non-title match to qualify for the 2013 Bound for Glory Series. [143] The following week, Daniels defeated Hernandez in his first BFG series match via pinfall to earn seven points in the tournament. [144] On the August 8 Impact worstelen, Daniels and Kazarian faced off in a BFG series match. Despite teasing tension earlier in the night, they both intentionally got counted out to gain two points each. Afterward, they allied with Bobby Roode, in hopes it would help one of them win the tournament. [145]

At Bound for Glory, Bad Influence were defeated by Eric Young and Joseph Park in a Gauntlet match. After being eliminated, both attacked Park and made him bleed. The same night, Abyss appeared and attacked Bad Influence. On December 12, 2013, Bad Influence were defeated by Parks and Eric Young when Young made Park bleed. On December 26, 2013, Bad Influence were defeated again by Park in a Monster's Ball match. On March 2, 2014, Bad Influence were part of a group of TNA wrestlers that took part in Wrestle-1's Kaisen: Outbreak event in Tokyo, Japan, defeating Junior Stars (Koji Kanemoto and Minoru Tanaka) in a tag team match. [146] On April 23, 2014, Daniels announced his departure from TNA. [147]

Return to the independent circuit (2013–present) Edit

While Bad Influence were in TNA, they appeared in other promotions. On January 24, 2014, Bad Influences appeared at Big Time Wrestling's Battle Royal, where they defeated The Ballard Brothers (Shane & Shannon). [148] On April 5, Bad Influences appeared in two events. First, they defeated The Bravado Brothers (Harlem Bravado & Lancelot Bravado) at Dragon Gate USA's Mercury Rising. [149] After, they defeated The Irish Airborne (Dave Crist & Jake Crist) at WrestleCon. [150] On June 6, 2014, Bad Influence made their debuts in Tommy Dreamer's House of Hardcore, defeating Outlaw Inc. (Eddie Kingston and Homicide). [151] On June 7, 2014, Bad Influence returned to House of Hardcore at HOH 5, defeating Petey Williams and Tony Nese. [152] on July 4, 2014, at a WrestleCentre Voltage TV taping, Daniels defeated Titus to win the Vacant IFWA Heavyweight Championship. Daniels went on to hold the title for over year, defeating Lance Storm, AJ Styles, JP Simms, Riddick Stone, and Samoa Joe. He would lose the IFWA Title on July 3, 2015, to Simms, who was a replacement for an injured Julien Young. In November and December 2015, The Addiction took part in New Japan Pro-Wrestling's 2015 World Tag League, where they finished with a record of three wins and three losses, failing to advance from their block. [153]

On March 20, 2017, at WCPW Bulletproof: Championship Showdown Daniels successfully defended the ROH Championship against Adam Cole and Zack Sabre Jr. in a triple threat match. On March 21, 2017, at WCPW Pro Wrestling World Cup Daniels successfully defended the ROH Championship against El Ligero in a singles match.

Third return to ROH (2014–2019) Edit

On May 17, 2014, Daniels made an appearance at War of the Worlds, announcing his return to ROH at Best in the World 2014 on June 22. [154] Frankie Kazarian subsequently joined the company as well, with the duo continuing to team under the name of The Addiction.

At Supercard of Honor IX Daniels was defeated by Roderick Strong. On April 4, 2015, during the Ring of Honor Worstelen tapings, Daniels and Kazarian defeated reDRagon (Kyle O'Reilly and Bobby Fish) to become ROH World Tag Team Champions. It was also revealed that fellow TNA alum Chris Sabin had joined Daniels and Kazarian to form a new stable called KRD. [155] Daniels and Kazarian held the ROH Tag Team Championships until All Star Extravaganza VII on September 18, 2015, when they were defeated by The Kingdom in a match also involving The Young Bucks. [156] At Field of Honor Daniels was defeated by Adam Cole.

At Survival of the Fittest Daniels defeated Mark Briscoe, Hanson and Kenny King in a Survival of the Fittest tournament match. The next night Daniels was involved in the Survival of the Fittest tournament final where the winner faces the ROH World Championship where he eliminated ACH after Daniels was eliminated by Jay Briscoe. At ROH 14th Anniversary Show Daniels was defeated by Alex Shelley. On May 9, 2016, at War of the Worlds, The Addiction defeated War Machine to win the ROH World Tag Team Championship for the second time. [157] On September 30 at All Star Extravaganza VIII, The Addiction lost the ROH World Tag Team Championship to The Young Bucks in a three-way ladder match, which also included The Motor City Machine Guns. [158]

In early 2017, Daniels began feuding with Bullet Club, turning face in the process. On January 14, 2017, Daniels defeated Jay Briscoe in the finals of the Decade of Excellence tournament to become the number one contender for the ROH World Championship at the 15th Anniversary Show. [159] On February 11, Kazarian turned on Daniels, joined Bullet Club and disbanded The Addiction. [160] On March 10 at ROH's 15th Anniversary Show, Daniels defeated Adam Cole with help from Frankie Kazarian, whose heel turn was actually a ruse to dupe Cole, to become ROH World Champion for the first time. The victory made Daniels the fourth Triple Crown Champion in ROH. [161] [162] On April 1, at Supercard of Honor XI Daniels defeated Dalton Castle for the ROH World Championship, after the match Daniels was attacked by Cody. On May 10 at ROH/NJPW War of the Worlds Daniels retained the ROH World Championship against Jay Lethal and Cody. On June 23 at Best in the World, he lost the title to Cody. [163]

On March 9, 2018, at the ROH 16th Anniversary Show, SoCal Uncensored defeated The Young Bucks to win the ROH World Six-Man Tag Team Championship. As a result of the win, Daniels became the first ROH Grand Slam champion in company history. At War of the Worlds: Lowell, they lost the Six-Man Tag Team Title to The Kingdom. The day after Final Batte, SoCal Uncensored left ROH. [164]

On the first Ring of Honor Wrestling episode of 2019, Daniels was shown being offered a new contract with ROH before being attacked by Shane Taylor, who ultimately ripped up the contract. [165]

México (2018) Edit

On August 4, 2018, in the promotion Pura Raza Daniels unsuccessfully challenged Hechicero of Consejo Mundial de Lucha Libre for the NWA World Historic Light Heavyweight Champion. [166]

All Elite Wrestling (2019–present) Edit

In January 2019 it was revealed that Daniels, alongside Sky and Kazarian, would be one of the first signees to All Elite Wrestling, a new wrestling promotion started by wrestlers Cody Rhodes and The Young Bucks. [167] [168] [169] It was later revealed on Being the Elite that Daniels would also serve as head of Talent Relations for AEW. [170] At AEW's inaugural pay-per-view event Double or Nothing on May 25, SoCal Uncensored defeated Strong Hearts (Cima, T-Hawk, and El Lindaman). [171] The following month at Fyter Fest, Daniels faced Cima in a losing effort. [172] SoCal Uncensored then went onto defeat the Jurassic Express (Jungle Boy, Luchasaurus and Marko Stunt) at All Out on August 31. [173] In October, Daniels suffered a pinched nerve, injuring him for a short time. [174] He returned at the Full Gear pay-per-view on November 9, assisting Kazarian and Sky from an attack by the Lucha Brothers (Pentagón Jr. and Rey Fénix). [175]

In January 2020, SCU began a rivalry with The Dark Order (Evil Uno, Stu Grayson, Alex Reynolds and John Silver) when the latter group tried to recruit Daniels. [176] SCU and Colt Cabana defeated The Dark Order on the March 4 episode of Dynamiet. [177]

On 14 May 2021 Daniels and his long time partner Frankie Kazarian were forced to split up from SCU following their defeat to The Young Bucks on episode 84 of AEW Dynamite.

He appeared in the video game TNA Impact! as Christopher Daniels and Curry Man as a downloadable character. [178]

Covell appeared in two episodes of Distraction as Curry Man, with fellow wrestlers Frankie Kazarian and Samoa Joe. He made a Chef Boyardee commercial with Jeff and Matt Hardy [179] and a guest appearance on Numb3rs with mixed martial artist Tito Ortiz.

He competed on the January 18, 2008, episode of Merv Griffin's Crosswords, coming in at the beginning of the second round as a "Spoiler". He made it to the front row once, temporarily winning a trip to Reno, Nevada, but ended the show back as a Spoiler, therefore leaving with only the consolation prize.

He appeared on the NBC late night talk show Later circa 1998 in the episode with Bret Hart. He would be introduced as "Fallen Angel", to help Hart demonstrate wrestling moves, including taking a clothesline from host Rita Sever. [ citaat nodig ]

He appears uncredited in the 1999 documentary film, Beyond the Mat. [180]

Christopher Daniels was the masked wrestler "Slither" [181] when he appeared in Exposed! Pro Wrestling's Greatest Secrets, which is a 1998 documentary about professional wrestling. It was first aired on NBC television on November 1, 1998, and released on VHS on September 22, 1999.

He appeared wearing part of his Curryman outfit in episode 5 Debbie Does Something of the Netflix original series GLOW with fellow wrestler Frankie Kazarian

Covell appeared in the episode "Deadpool Vs. The Punisher" of the stop-motion animated web series Marvel Superheroes: What the--?! as the Punisher. [183] In 2017 Christopher Daniels worked as a Stunt performer for Universal Studios Hollywood, in the Water World Stuntacular show, he played the Deacon, while away from Ring of Honor, this is a live action show based on the film Water World, it takes place in a arena in a 60 gallon pool with pyrotechnics and live motor stunts.

Covell married his college sweetheart, a substitute teacher named Lisa, in June 1993. They have two children. [ citaat nodig ]

Covell is a comic book fan, having read Marvel Comics since he was a child, and his favorite character is Wolverine. He trades comics with other wrestlers, including Samoa Joe, Alex Shelley, and Homicide. [185] Covell has also co-written a comic book based on his wrestling persona which was published by Aw Yeah Comics on April 23, 2014. [147]


Church of the Ascension

Please click the links below for each Mass and the accompanying music program / Haga clic en los enlaces a continuación para cada Misa y la música que la acompaña:

Our Parish has been serving the Upper West Side, Manhattan Valley and Morningside Heights communities since 1895.
No matter your age, your race, your gender, or your sexual orientation, there is a place for you at Ascension Church. You'll meet wonderful people, hear the proclamation of the word of God, be nourished by the Eucharist, enjoy good programs, be challenged to live the Gospel, and so much more. Come as you are - and be who you are - your presence will enrich us.

Dear Parishioners and Friends of Ascension,

Today is Pentecost Sunday and it is the last day of the Easter Season. Pentecost celebrates the great outpouring of the Holy Spirit upon the apostles and upon the church. The word Pentecost, meaning 50, derives its name from the Feast of Weeks, a Jewish festival of the early harvest celebrated 50 days after Passover. Early Christians reinterpreted the Jewish festival as a commemoration of the coming of the Spirit. On Pentecost Sunday, as we celebrate the outpouring of the Holy Spirit, we call to mind the gifts of the spirit that we have received. The use of our gifts release the power of the Spirit. Remember, we don’t just receive the Spirit at Baptism and then again at Confirmation we receive the outpouring of the Holy Spirit every time we are at Mass. When the priest, through the ancient gesture of extending his hands over the bread and the wine, and as the Spirit is invoked, the Spirit doesn’t come down just upon the bread and wine. Rather, the Spirit is again outpoured over each of us. The Spirit is a generous gift of God! The Spirit continues to refresh and renew us. Pray today, that the spirit may guide us in using our gifts well for the service of others.

In March 2020, when the lockdown in New York City was ordered because of the Coronavirus spreading so rapidly, it was rather easy to shut everything down. Re-opening things was another matter. So much work went into that process, so many details had to be well thought out so that people would feel safe returning to church. We have consistently followed all of the CDC guidelines, as well as the guidelines issued by the State of New York, and we continue to maintain the required 6 foot social distancing.

The question has been asked as to whether or not vaccinated people need to continue wearing masks inside of the church. Masks in congregant settings are still required. We will continue with that practice until it is suggested that we do otherwise.

In the meantime our Reopening Committee continues to meet. At our most recent meeting, a discussion was had as to how long we should continue live streaming the Sunday Masses. No firm decision was made. We also discussed, and will continue discussions about when might be the appropriate time to bring back the Jazz Mass on a regular, weekly basis. That conversation continues.

In the meantime, our Reopening Committee will continue meeting, they will continue their good, detailed work and I will continue to keep you abreast of all changes and updates.

El evangelio de este cuarto Estimados feligreses y amigos de Ascención,

Hoy es domingo de Pentecostés y es el último día de la temporada de Pascua. Pentecostés celebra el gran derramamiento del Espíritu Santo sobre los apóstoles y la iglesia. La palabra Pentecostés, que significa 50, deriva su nombre de la Fiesta de las Semanas, una fiesta judía de la cosecha temprana que se celebra 50 días después de la Pascua. Los primeros cristianos interpretaron la fiesta judía como una conmemoración de la venida del Espíritu. El domingo de Pentecostés, al celebrar el derramamiento del Espíritu Santo, recordamos los dones del espíritu que hemos recibido. El uso de nuestros dones libera el poder del Espíritu. Recuerde, no solo recibimos el Espíritu en el Bautismo y luego nuevamente en la Confirmación recibimos el derramamiento del Espíritu Santo cada vez que estamos en la Misa. Cuando el sacerdote, con el antiguo gesto de extender sus manos sobre el pan y el vino, y cuando se invoca el Espíritu, el Espíritu no desciende solo sobre el pan y el vino. Más bien, el Espíritu se derrama nuevamente sobre cada uno de nosotros. ¡El Espíritu es un don generoso de Dios! El Espíritu continúa refrescándonos y renovándonos. Ore hoy para que el espíritu pueda guiarnos en el uso adecuado de nuestros dones para el servicio de los demás.

En marzo de 2020, cuando se ordenó el cierre en la ciudad de Nueva York debido a la rápida propagación del Coronavirus, fue bastante fácil cerrar todo. Reabrir las cosas era otro asunto. Se requirió mucho trabajo en ese proceso, muchos detalles tuvieron que ser bien pensados para que las personas se sintieran seguras al regresar a la iglesia. Hemos seguido constantemente todas las pautas de los CDC, así como las pautas emitidas por el estado de Nueva York, y continuamos manteniendo el distanciamiento social requerido de 6 pies.

Se ha preguntado si las personas vacunadas deben seguir usando máscaras dentro de la iglesia. Todavía se requieren máscaras en entornos congregantes. Continuaremos con esa práctica hasta que se sugiera lo contrario.

Mientras tanto, nuestro Comité de Reapertura continúa reuniéndose. En nuestra reunión más reciente, se discutió cuánto tiempo deberíamos continuar transmitiendo en vivo las misas dominicales. No se tomó una decisión firme. También discutimos y continuaremos las discusiones sobre cuándo podría ser el momento apropiado para traer de regreso la Misa de Jazz de forma regular y semanal. Esa conversación continúa.

Mientras tanto, nuestro Comité de Reapertura continuará reuniéndose, continuarán con su buen y detallado trabajo y continuaré manteniéndolos al tanto de todos los cambios y actualizaciones.


Like dining outside? Swank Table, a rural-chic dinner feast on a farm, announces 2021 events

Lovers of al fresco dining in sweater weather and dishes by South Florida top chefs, take note: Swank Specialty Produce’s annual rural-chic dinner feast, Swank Table, has unveiled its 2021 lineup on its Loxahatchee farm.

Eight dinners will be featured in the January-May 2021 dinner series, in which renowned chefs turn Swank Farms’ bounty of microgreens, fruits and vegetables into top-flight, multicourse meals. But to make it work during a pandemic, the farm’s namesake co-owner, Jodi Swank, had to change everything about the ritzy dinners staged every winter and spring on the 20-acre hydroponic farm.

This year’s lineup features Emerson Frisbie, former executive chef at 3rd and 3rd in Delray Beach, joining a bill that includes Red Rooster executive chef Tristen Epps chef Paula DaSilva of the Ritz-Carlton Fort Lauderdale Brule Bistro/Rose’s Daughter chef-owner Suzanne Perrotto Rebel House chef Eric Baker and others.

Swank says she decided to stage the popular series in 2021, in part, because the pandemic forced her to postpone six Swank Table dinners in March and April. Swank Farm’s first dinner, the seventh annual White Party on Jan. 3, is already sold out, she says. Apart from dinners, there will be an Easter Sunday Brunch ($45-$99) on April 4 and a Mother’s Day Brunch ($45-$99) on May 9.

“A lot of the 2021 dinners are spoken for by people who booked last season and are coming back for their makeup date,” Swank says.

The name Swank Specialty Produce may sound unfamiliar to most, but top South Florida restaurants from Grato in West Palm Beach to Michael’s Genuine in Miami use the organic fruits and vegetables grown there.

“The goal for each dinner is to feature as much of the microgreens and lettuce as possible,” says Emerson Frisbie, Swank Table’s lead chef, who will be in charge of cooking at least one course for each dinner. “Chefs basically pick what course they want to cook, come up with an idea and come together on the menu. We’re using tomatoes, strawberries, lettuces, eggplant, squash and peppers.”

In pre-pandemic years, the Swanks would fly in big names from foodie cities New Orleans, Nashville and Asheville. Wary of travel safety amid COVID-19, they booked only South Florida chefs for 2021, says Swank, who with husband-farmer Darrin Swank have staged the farm-to-table gatherings since 2011.

The Swanks are limiting each dinner to 120 tickets, about half the capacity of its 2020 edition. Instead of serving shared dishes family-style, the five-course dinners will be individually served under the farm’s main event space, an 8,500-square-foot pole barn strung with market lights. And instead of the barn’s communal-style seating, tables will now seat two to six diners and be spaced six feet apart.

But customary pre-dinner traditions, including a cocktail hour and a tour of the hydroponic farm, will continue, Swank says. Masks will be mandatory except while eating and drinking, and handwashing stations will be posted around the barn.

“There’s no dancing this year,” Swank says. “We’re trying to make sure everyone has a safe farm experience.”


Meet the Newcomers

Beyond their freshness on our list of the best restaurants in America, there’s no easy throughline with this group—and that’s as it should be. Our freshman class includes restaurants from every corner of the country, with menus reflecting cuisines both homegrown and far-flung, mostly young trailblazers but also one institution that’s been around since 1962. One thing they do all have in common: After dining at each of them, I sighed with intense satisfaction and thought to myself, "This place is special. Everyone needs to know about it." —BA

Al Almeer, Dearborn, MI | Detroit’s metropolitan area is home to one of the largest Arab American populations in the United States Dearborn in particular houses an abundance of Lebanese restaurants serving mezze like hummus and tabbouleh as well as colossal kebabs. Al Ameer, opened by chefs Khalil Ammar and Zaki Hashem in 1989, shines as an example of hospitality and superb cooking. They also run a butcher shop, an advantage that shows in the freshness of their peerless stuffed lamb. 12710 West Warren Ave., Dearborn, 313.582.8185, alameerrestaurant.com
Read more about Al Ameer →

Cosme, New York | Cosme heralds a new generation of outstanding upscale Mexican restaurants, gradually appearing around our nation, run by natives of Mexico (many of whom also own successful restaurants in their home country). Chef-owner Enrique Olvera and chef de cuisine Daniela Soto-Innes won over New York — and America — with triumphs like lush, crackly-skinned duck carnitas for two and their genius, already-iconic dessert, cornhusk meringue with silky corn mousse (pictured above). 35 East 21st St., New York, 212.913.9659, cosmenyc.com
Read more about Cosme →

Garcia's Mexican Restaurant, San Antonio | Singling out one Tex-Mex restaurant above all others in the Lone Star State? Any answer I could give would be fighting words. But let’s squabble at Garcia's, while we scarf down a Deluxe Mexican Dinner plate (it includes two cheese enchiladas, a pork tamale, and the essential web of yellow cheese, for starters) and two of the restaurant's unorthodox, awesome tacos: one with brisket, and one folded around a bone-in pork chop. 842 Fredericksburg Road, San Antonio, 210.735.5686, no website
Garcia’s Mexican Restaurant →

Highlands Bar and Grill, Birmingham | Decades before the country’s turned to its latest round of having paroxysms of delight over Southern food, Frank Stitt returned to his native Alabama from cooking stints in California and France and made Highlands, the flagship of his three Birmingham restaurants, a national destination, and his elegant presentation of regional cuisine is as vital as ever. The restaurant’s hospitality has long been equally distinguished as its food, due to Stitt’s secret weapon: his gracious wife (and front-of-house maven) Pardis Stitt. 2011 11th Ave. South, Birmingham, 205.939.1400, highlandsbarandgrill.com
Read more about Highlands Bar & Grill →

Hugo's, Houston | The enduring crown jewel among the four restaurants that chef Hugo Ortega owns with his wife, Tracy Vaught, Hugo’s recounts Ortega’s culinary travels, research, and memories through his native Mexico — gastronomic stories told via dishes that are complex, but always balanced. His mastery of chiles and meats and maize (truly, don’t miss the lechón with habanero salsa and tortillas) stands out even in a city rife with excellent Mexican restaurants. 1600 Westheimer Road, 713.524.7744, hugosrestaurant.net
Read more about Hugo’s →

Liholiho Yacht Club, San Francisco | In the dishes that make up Liholiho's menu, Ravi Kapur weaves flavors that reflect his Hawaiian, Indian, and Chinese heritages the result is a personal, self-assured style of cooking that joyfully transcends easy labels. After a meal of tuna poke, fried oyster and beef carpaccio in lettuce wraps, and twice-cooked pork, don’t miss the "baked Hawaii," a torch-bronzed beehive meringue filled with caramelized pineapple ice cream. 871 Sutter St., San Francisco, 415.440.5446, liholihoyachtclub.com
Read more about Liholiho Yacht Club →

Milktooth, Indianapolis | Jonathan Brooks is at the vanguard of those skilled chef-disruptors changing how America thinks about daytime eating. His dishes — like savory puffed Dutch baby pancakes with roasted broccoli, aged cheddar, beer mustard, and pickled fennel — have the kind of punchy, finessed flavors you’d expect at dinnertime, but the restaurant only serves customers for breakfast and lunch. 534 Virginia Ave., Indianapolis, 317.986.5131, milktoothindy.com
Read more about Milktooth →

Miller Union, Atlanta | Steven Satterfield draws on the breadth of the culinary South — its agrarian roots and its modern, immigrant-rich perspective — to craft dishes with the depth and sly intricacy of a Faulkner short story. Among his many talents, the man is a rice whisperer — if Savannah red rice or shrimp and andouille gumbo happen to be revolving through the menu (which is as terrific at lunch as it is at dinner), you know exactly what to order. 999 Brady Ave., Atlanta, 678.733.8550, millerunion.com
Read more about Miller Union →

Petit Trois, Los Angeles | French cuisine is making gains again as a front-and-center cuisine across America, and I’d wager that Ludo Lefebvre’s transcendent take on bistro food has singlehandedly nudged things along. He runs this tiny, open-all-day, card-only, walk-in-only spot with Vinny Dotolo and Jon Shook (their sensational tasting menu counter Trois Mec, which was on this list last year, sits next door), and in his hands classics like rolled omelets, butter-drenched burgundy escargot, and croque monsieurs have more refinement and moxie than you remember. 718 Highland Ave., 323.468.8916, petittrois.com
Read more about Petit Trois →

La Petite Grocery, New Orleans | The elegant dining room at Justin Devillier’s Garden District charmer—hardwood floors, crown molding, dim lighting as thick as caramel—unwinds the senses with its quintessential New Orleans vibe, and the bartenders craft an impeccable Sazerac. Devillier’s kitchen style leans contemporary, but with flawless dishes like crab beignets and turtle Bolognese, still evokes an unmistakable sense of place. 4238 Magazine St., New Orleans, 504.891-3377, lapetitegrocery.com
Read more about La Petite Grocery →

Saison, San Francisco | First, the sticker shock: Saison’s tasting menu costs $398 per person, not including an optional wine pairing of $298. But what you get is one of the country’s most remarkable dining experiences: Joshua Skenes’s brilliant cooking is at once surgically precise and disarmingly comforting. Before a meal veers into sea urchin, abalone, and hairy pig, for example, you might be served a mound of caviar paired with biscuits fresh from the oven. 178 Townsend St., San Francisco, 415.828.7990, saisonsf.com
Read more about Saison →

Sarma, Somerville, MA | Inspired by the mezze spreads served at meyhanes (Turkish taverns), Cassie Piuma maps out an exhilarating survey of the herbaceous, sun-baked flavors of the Middle East. Her recipes meld with the local seasons, assisted by produce from the farm of co-owner Ana Sortun. 249 Pearl St., Somerville, 617.764.4464, sarmarestaurant.com
Read more about Sarma →

Spoon and Stable | Gavin Kaysen returned from New York to Minnesota, his home state, to open a restaurant that serves modern American cooking at its most fully realized. He draws on cuisines from around the globe for inspiration, but he always links his menu back to the upper Midwest with splendors like bison tartare and whimsies like fried cheese curds over creamed spinach. 211 North First St., 612.224.9850, spoonandstable.com
Read more about Spoon and Stable →

Sqirl, Los Angeles | If Jessica Koslow's tiny storefront in LA’s Silver Lake neighborhood wasn't already a phenomenon — shorthand for the California breakfast and the ascent of the grain bowl — then the publication of her cookbook sealed it. There are reasons for her victory: The combined flavors in her famous sorrel rice bowl suggest how sunshine on a lemon tree might taste, and the ricotta toast painted with three jams (upon request) resembles a flag to which I’d gladly pledge allegiance. 720 North Virgil Ave., Los Angeles, 323.284.8147, sqirlla.com
Read more about Sqirl →

Szechuan Impression | In seeking out Sichuan restaurants coast to coast, none have impressed me more than Lynn Liu and Kelly Xiao’s bright corner perch in a San Gabriel Valley strip mall. Dishes like lamb on toothpicks and hot pots with a dozen different animal cuts bubbling in red oil show off exceptional clarity of flavor and an alchemical approach to spicing, a take on the cuisine that's famously fiery but also incredibly nuanced. 1900 Valley Blvd., Alhambra, CA, 626.283.4622, szechuanimpressioninc.com
Read more about Szechuan Impression →

Willows Inn, Lummi Island, WA | On a tiny island in the Pacific Northwest, two hours north of Seattle, Blaine Wetzel orchestrates four-hour dinners that double as manifestos on the area’s unparalleled bounty. Stay the night to fully relax into the spectacular setting sitting down to the array of local fruits at breakfast is a waking dream. 2579 West Shore Drive, Lummi Island, 360.758.2620, willows-inn.com
Read more about The Willows Inn →

Zuni Cafe, San Francisco | Zuni Cafe is the nation’s neighborhood restaurant. Judy Rodgers, who died three years ago, built the place into a guidepost of physical and culinary comfort. Owner Gilbert Pilgram and head chef Rebecca Boice maintain her legacy triumphantly. Menus evolve daily with the season, but there’s no escaping the Zuni classics: the iconic roast chicken for two, the trend-igniting burger, the peerless Caesar salad, and the bowl of polenta that is surely more dairy than corn. 1658 Market St., San Francisco, 415.552.2522, zunicafe.com
Read more about Zuni Cafe →


Unearthed – artist Daniel Spoerri's banquet from 1983

I n 1971 the presenters of Blue Peter buried a time capsule in the garden, returning decades later to retrieve the hoard of old badges and annuals. In a similar spirit, French archaeologists are currently excavating the remains of a meal that was buried in 1983 by the artist Daniel Spoerri. But where a metal box is relatively simple to find and dig up, the archaeological team are painstakingly excavating Spoerri's picnic and gaining valuable information about how ceramics and, ugh, pig's trotters decay.

I say "ugh", but I have eaten and enjoyed a pig's penis in a French restaurant, and can see why such treats were on the menu 27 years ago when Spoerri invited 100 guests, legends like him in the French art world, to sit down at long tables for an open-air banquet, before blowing a whistle to cease the feast, and consigning the remnants to the terroir.

It isn't a joke but a serious exercise by a serious artist. Spoerri's buried picnic is of a piece with his highly significant artistic life. The preservation of random moments, above all the recording and archiving of meals, has been at the heart of his work since the 1960s. He once published a book that mapped avant-garde Paris through objects left on a hotel table he has also made a series of "pictures" by fixing the left-overs of meals to table tops. Artists in 17th-century Holland painted cheeses, lobsters and glasses of wine in sumptuous still lifes Picasso did the same for rancid mutton heads in starving 1940s Paris. What Spoerri has done is to find a more literal, graphic and yet haunting way to remember the reality of life through its remnants.

You could say the 80-year-old provocateur is an archaeologist of modern life. But the big question is were the wines good, and have they lasted?


Enjoy an Amazing Italian Restaurant

We're a local Blasdell, NY favorite

Looking for great Italian food and friendly attentive service? Ready to experience the best Blasdell, NY has to offer? It's time to visit Ilio DiPaolo's Restaurant & Banquet Facility for a hearty Italian meal. When you dine in our Italian restaurant, you'll find a little something for everyone.

Our taste-tempting selections, uncompromising service and comfortable, welcoming atmosphere make our restaurant the perfect choice for an Italian-American meal. Plus, you can see photos of Ilio's Hall of Fame wrestling career and over 50 years' worth of celebrities who have dined here. If you need a location for your wedding reception, we also have a gorgeous banquet facility.

Telefoongesprek 716-825-3675 today if you're interested in renting our banquet hall for your next event.


Bekijk de video: Social Bistro Promo (December 2021).