Traditionele recepten

Man eet vijf jaar lang alleen rauw vlees

Man eet vijf jaar lang alleen rauw vlees

Bindweefsel, vet, gestold bloed, organen - noem maar op, hij eet het op

Derek Nance eet al vijf jaar alleen rauw vlees, omdat dit vanwege een ziekte het enige voedsel lijkt te zijn dat hij kan eten.

Deze man heeft de afgelopen vijf jaar rauw vlees gegeten. Maar voordat je te geëxtrapoleerd raakt, heeft het zijn leven gered.

Volgens Zonde, ontwikkelde Derek Nance uit Lexington, Ky., een ziekte die alles naar voren bracht wat hij at. Hij probeerde allerlei diëten, van geen tarwe en zuivel tot mediterraan. Toen stuitte hij op het paleolithische dieet, maar was alleen geïnteresseerd in het rauwe vleesaspect ervan.

Blijkbaar kunnen mensen niet alleen leven van rauw vlees, maar het is ook nog eens gezond. Orgaanvlees bevat veel vitamine C, wat nodig is om scheurbuik te voorkomen, en rot vlees is probiotisch. De enzymen helpen Nance zijn voedsel te verteren, wat een probleem was voordat hij met dit dieet begon.

Nance slacht zijn eigen dieren en eet dat liever dan vlees uit de fabriek vol antibiotica. Sinds kort is hij ook slager op de boerderij waar hij zijn vlees vandaan haalt. Natuurlijk mag hij snacken van het overgebleven vlees.

Grappig genoeg is de vriendin van Nance een vegetariër om redenen van mededogen. Maar op de een of andere manier begrijpt ze dat ze dit dieet nodig heeft voor zijn gezondheid.

Hoewel het misschien een beetje vreemd lijkt om te denken dat iemand van rauw vlees kan leven, zijn we blij om te zien dat hij een dieet heeft gevonden dat werkt.


Mogen katten rauw vlees eten? Voor- en nadelen van rauw voeren

Het voeren van rauw vlees aan katten is een onderwerp dat tot felle discussies leidt onder kattenliefhebbers. Velen zweren erbij, terwijl anderen geloven dat het een gevaar is dat de potentiële risico's voor katten en hun menselijke familie niet waard is. Er is een groeiend cynisme ten aanzien van commerciële diëten, met een deskundige kattendierenarts, Dr. Richard Malik, die zijn eigen mening geeft in dit artikel.

De meeste Australische dierenartsen zijn blij dat katten rauwe diëten eten, zolang ze maar uitgebalanceerd en compleet zijn. Dierenartsen in andere landen lijken wat terughoudender. Ik raad altijd aan om met de dierenarts van uw kat te praten om de voor- en nadelen van rauw voedsel te bespreken. Doe ook je onderzoek en noteer eventuele vragen of zorgen die je hebt.

Immuungecompromitteerde katten lopen een hoger risico op door voedsel overgedragen ziekten. Daarom is het essentieel om uw dierenarts hiervan op de hoogte te stellen voordat u een kat met onderliggende gezondheidsproblemen overschakelt op rauwe voeding.


Five Guys richt zich op wat belangrijk is

Five Guys won in 2017 en 2018 de prijs voor burgermerk van het jaar van The Harris Poll en versloeg In-N-Out Burger beide jaren, wat niet eenvoudig is gezien de passie van mensen voor In-N-Out Burger. In 2018 versloegen ze ook 17 andere hamburgerketens, waaronder de gebruikelijke verdachten, zoals McDonald's, Burger King, Wendy's en Carl's Jr., en zelfs de meer chique hamburgertenten Whataburger en Shake Shack. (Natuurlijk, In-N-Out herwon de titel in 2019, maar die eer twee jaar vasthouden is iets om trots op te zijn.)

Waarom houden we zoveel van ze? Five Guys staat bekend om twee dingen: hamburgers en friet. Ze bieden ook hotdogs, en je kunt een gegrilde kaas krijgen (wat precies hetzelfde broodje en dezelfde kaas is die voor een hamburger wordt gebruikt) als je het type persoon bent dat gegrilde kaas in een restaurant bestelt, maar Five Guys serveert geen sandwiches met kip of filets 'o fishies of rib sandwiches of fancy salades. Het zijn hamburgers. En frietjes. Ze richten zich op het maken van die dingen geweldig, en ze slagen duidelijk.

Wij Amerikanen zijn gepassioneerd door onze hamburgers. Vanaf 2013 aten we ongeveer 50 miljard hamburgers per jaar, wat overeenkomt met ongeveer drie sappige hamburgers per persoon per week. Ongeveer 60 procent van alle sandwiches die wereldwijd worden gekocht, zijn eigenlijk hamburgers. En als je je tanden wilt zetten in 's werelds favoriete sandwich, moet je dat zeker doen op een plek die "The Best $5 Burger A Man Can Eat" wordt genoemd door GQ.


THW gelooft dat het eten van vlees beter is dan het eten van groenten

Geef in elk van de rondes weerwoord. De laatste ronde zijn de clashes.

Ik zal eerst mijn punten noemen.

Wij geloven dat het eten van groenten zeker beter is dan het eten van vlees. Groenten zitten boordevol mineralen en bevatten veel vezels, wat veel ernstige ziekten voorkomt, waaronder kanker, hartproblemen en nog veel meer. Als we echter voldoende groenten eten, zullen onze kansen op het krijgen van die ziekten sterk worden verminderd en zal ons leven gezonder zijn, wat ons op zijn beurt in staat stelt minder beperkingen in het leven te hebben, omdat we niet in ziekenhuizen hoeven te blijven om te worden genezen. We kunnen naar buiten gaan en ons eigen leven leiden. We zullen gelukkiger zijn, omdat ons leven niet geplaagd zal worden door verschillende ziekten. Klinkt dit leven niet aantrekkelijk? Nou, het is niet zo moeilijk om te krijgen. Eet gewoon meer groenten, en ons leven zal niet vol lijden aan verschillende ziekten, maar barsten van felle kleuren - omdat we groenten aten en een gezond lichaam hebben. Bedankt.

Mensen zijn alleseters, en dit staat niet ter discussie. Ons lichaam heeft evenveel producten nodig uit het dierenrijk als uit het plantenrijk. Scheiding is geen haalbare optie voor het lichaam, aangezien het zich in de loop van enkele miljoenen jaren heeft ontwikkeld om te consumeren, te verteren en zichzelf op te bouwen rond een divers en gevarieerd menu dat niet alleen bestond uit gejaagd vlees, maar ook uit bessen, kruiden en planten. Zeggen dat het eten van groenten beter is dan het eten van vlees is net zo onorthodox als zeggen dat het eten van vlees beter is dan groenten. Maar aangezien niets echt gelijk kan zijn, moet de een een klein voordeel hebben boven de ander. Om echt te ontdekken welk koninkrijk beter is, moeten we observeren wat er zou gebeuren als iemand ALLEEN een product van het andere koninkrijk zou eten. Als ik zou weigeren iets anders te eten dan vlees, zou ik dan beter zijn dan iemand die alleen groenten eet?

Als we beginnen met vegetariërs, kunnen we snel talloze bronnen vinden over zowel de voor- als nadelen van vegetariër zijn. Een snelle blik op het internet toont ons talloze sites, pagina's, artikelen en tijdschriftomslagen die zich verbazen over de voordelen van het van de eettafel slaan van onze harige kleine vrienden.

Enkele van de voordelen zijn:

Met grotere hoeveelheden van de volgende voedingsstoffen:
-Vezel
-Antioxidanten
-Vitamine C
-Vitamine E
-Potassium
-Magnesium

Vegetariërs hebben ook minder kans op hartaandoeningen, hebben een veel lagere bloeddruk, hebben niet dezelfde hoeveelheid cholesterol in hun bloed en sommige onderzoeken wijzen op een verminderde kans op kanker. Ze hebben ook meer kans om te sporten, matig te drinken en niet te roken in vergelijking met het grote publiek. Een vleesvrij dieet is echter niet zo perfect als het lijkt, aangezien vegetariërs zelf ook problemen hebben. Enkele van de bijwerkingen van vegetarisme zijn:
Lagere hoeveelheden

-calorieën,
-Verzadigde vetten,
-Cholestrorol,
-Omega-3,
-EOA,
-DHA,
-Ijzer,
-Zink
-Vitamine b12.

Die overvloedig aanwezig zijn in vleesproducten en vis. Als ze ook afzien van melk en eiproducten, ervaren ze ook een tekort aan vitamine B-2, D en calcium. Door het gebrek aan calcium lopen veganisten een aanzienlijk risico als het gaat om botziekten en botbreuken. Het lage cholesterolgehalte is ook een twijfelachtige eigenschap, want zelfs als het de kans op hartfalen vermindert, lijkt het de kans op een vroege sterfte te vergroten. Maar onthoud dat de meeste onderzoeken naar vegetariërs het daar niet mee eens zijn. Sommigen zeggen dat het al onze problemen oplost en anderen beweren juist het tegenovergestelde. Dit komt deels omdat onze voeding niet het enige is dat gebruik gezond maakt, en dus kan het resultaat van persoon tot persoon veranderen. Deze tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen moeten worden bestreden door ofwel vlees te eten, een overmatige hoeveelheid planten te eten die een aantal van de mineralen bevatten die je nodig hebt (waardoor je in sommige gevallen een ongezonde hoeveelheid moet eten) of ze moeten vervangen door synthetische voedingsstoffen, pillen of vind andere natuurlijke bronnen die al dan niet direct voor u beschikbaar zijn, waar u ook woont. 1-2

Laten we nu eens kijken naar de typische vleeseter. Het is geen veelgebruikte term en aangezien het vrij zeldzaam is om alleen vlees te eten en andere voedselbronnen uit te sluiten, blijkt het een beetje moeilijk te zijn om betrouwbare bronnen te vinden. Uiteindelijk werden de volgende resultaten gevonden: Het is prima mogelijk om alleen van vlees te leven, maar je kunt niet kersen plukken, je eet alles van het dier en als je te maken hebt met rood vlees, eet het dan rauw.

Ik presenteer het geval van het Inuit-dieet. Inuit, of informeel een Eskimo, zijn inheemse bewoners van de Arctische gebieden van Canada, Groenland en Alaska. In de bevroren woestenijen dat de ijskap een flink deel van groenten en fruit krijgt, kan dat een uitdaging zijn. In de praktijk is het bijna onmogelijk in landen waar je het hele jaar door temperaturen onder het vriespunt kunt verwachten. Dus hoe gaan ze ermee om? Vlees. En veel ervan. Ze eten voornamelijk het volgende:
zeehond, walrus, walvis, kariboe, ijsbeer, muskoxen, vogels en hun eieren en vissen. De weinige planten die wel in de sneeuw groeien, worden ook verzameld en gegeten, maar in vergelijking met de hoeveelheid vlees die de Inuit eten, lijkt het niet al te overvloedig. En hoe beïnvloedt dit vleesmenu hun gezondheid? Ziektes zwemmen tussen de zeehonden? au contraire, de stammen die rond het ijs lopen zijn in uitstekende gezondheid. Inuit vetrijk bord helpt het lichaam warm te houden. Het gaat eiwitvergiftiging tegen en omdat bijna al het vet zogenaamd 'goed' vet is, vormt het niet hetzelfde risico als het typische westerse vetrijke dieet. Ze voelen zich vol energie, leven lang en leidend en in de strenge winters is het lichaam goed geïsoleerd en geschikt voor alle gelegenheden. 3

Maar misschien ondersteunt het kiezen van het vetrijke I-voedingsdieet mijn zaak niet goed genoeg in de westerse wereld: we hebben een beter passend dieet nodig voor onze situatie. Hoe zit het met ontbrekende voedingsstoffen? Zal een volledig vleesdieet geen scheurbuik veroorzaken? Gekookt vlees is immers niet rijk aan vitamine C. Welke andere mineralen missen we?

Nou, eerlijk gezegd missen we er geen een als we weten wat we eten.

Vlees is tot de rand gevuld met B-12, Omega-3, Eiwit, Niacine, B-6, IJzer, Zink, Fosfor, Selenium, enkele hoeveelheden vitamine D samen met een handvol andere voedingsstoffen 4 . Voor vezels kun je de weefsels rond de botten eten, ledematen met elkaar verbinden en verschillende delen van spieren. Calsium als je dat niet wilt, de melk is ook overvloedig aanwezig in bepaalde delen van het lijk, hoewel het meeste wordt opgevangen in de botten. Je kunt ze fijnmalen en aan je maaltijd toevoegen, maar ik raad je aan om in plaats daarvan gewoon een glas melk en een plakje kaas te drinken.

Dan blijft alleen vitamine C over. Ik heb het onderwerp al aangeroerd dat gekookt vlees geen vitamine C bevat, dus hoe zou het vleesmenu dat tegengaan? Simpel, hij slaat het kookgedeelte over. De organen van dieren zijn vaak rijk aan vitamine C en als ze rauw worden gegeten, zijn ze een perfecte bron voor die vitamine die scheurbuik tegengaat. In het begin is het een beetje walgelijk om rauw vlees te eten, maar zoals met alle voedingsmiddelen zul je je uiteindelijk aanpassen. Voor Derek Nance duurde het ongeveer een week of twee. Derek kan vanwege gezondheidsproblemen niets anders eten dan rauw vlees 5 . En hij is prima in orde, fit en gezond. Hij eet rauw vlees, vleesorganen, lam, rundvlees, geen varkens vanwege hormoon- en bacteriële risico's en zelfs een paar rotte brokken vlees. Na 5 jaar is hij gezonder dan ooit, veel gezonder dan toen hij een mengsel van vlees en groenten, vis en fruit en gekookte gerechten at.

Lezers van het debat, u hoeft niet tot het uiterste te gaan. Probeer in alle situaties een gevarieerde en gevarieerde keuken in huis te houden met zowel vlees als plantaardige producten. Maar als je merkt dat je op een kruispunt staat en een van beide moet kiezen, zul je merken dat vlees op zich je een veel gezonder standpunt geeft dan het eten van fruit en groenten. Met één kun je alleen van het lijk van het lam leven als dat nodig is, maar je zult altijd iets anders nodig hebben als je groen wordt. Red een onschuldige wortel, eet vlees.


Raw Food voor beginners Hoe beïnvloedt het uw pitbullsdieet?

Het begrijpen van de basis of reden achter een rauw dieet is de beste plaats om te beginnen. Ik voer al bijna een decennium rauw. Het was op dat moment in de vroege stadia van het openbaar onderwijs. Ik werd ertoe gedwongen omdat ik een hond had die op dat moment allergisch was voor alle granen die in hondenvoer werden gebruikt.

Ze had ook omgevingsallergieën. Mijn dierenarts raadde haar aan om haar een rauw dieet te geven, hij wist niets over het formuleren ervan, dus het was aan mij om het onderzoek te doen om iets te bedenken.

Er was geen hulp die ik kon vinden, dus ik experimenteerde. Ik gebruikte gierst en haver voor graan, rundvlees en gevogelte voor het vlees en een grote verscheidenheid aan groenten. Ik voerde ook rauwe botten, eieren en orgaanvlees. Het duurde ongeveer 6 maanden voordat ik me realiseerde dat granen gewoon niet nodig waren.

Ik begon ook na te denken over hoe hun wilde neven overleefden, wat ze aten en waarom het werkte. De verandering in haar was geweldig, haar lichaam zoog alles op, ze verloor veel gewicht, wat ze moest doen, en ze bloeide. Ze had het overleefd, dat is het zo'n beetje, al onze andere honden kregen half en half gevoerd. Onze oudste hond was toen 8, hij nam het heel goed aan en at het ongeveer 3 1/2 jaar totdat leukemie hem kreeg.

Ga aan de slag met rauw voeren

Om te beginnen met rauw voeren is het het beste als je de eerste 3-4 dagen langzaam rauw vlees als traktatie introduceert. Verhoog geleidelijk de hoeveelheid die u geeft totdat ze daadwerkelijk een hele maaltijd kunnen eten. Als je ze een hele kom met gesneden vlees of een rauw vleesbot (RMB) geeft, zullen ze ofwel overgeven of de runderen hebben, of beide.

Ik heb ontdekt dat ze met RMB'8217's nog steeds de runs kunnen krijgen de eerste keer dat je ze voedt, het is meestal het extra vet dat dat veroorzaakt. Mijn pup had de ren met zijn eerste bot en zijn eerste kippenkarkas. Hij is nu zo solide als een rots en reageert niet meer op de introductie van nieuwe dingen.

Een van de voordelen van rauw voeren is dat hun systeem daardoor sterker is, ze hebben geen problemen met 'nieuw' voedsel of lekkernijen.

Het Pit Bull-trainingshandboek

Welke vleesbronnen u gebruikt, is vrij veel aan u. De enige harde snelle regels die ik volg zijn::

 • GEEN rauw varkensvlees, trichinose is nog steeds een probleem, tenzij je POSITIEF bent, het vlees dat je krijgt is schoon. Het is een vervelende kleine worm die veel schade aanricht. Ik voer geen varkensvleesproducten, het is moeilijk voor hen om te verteren.
 • GEEN rauwe zalm. Het kan een leverbot hebben die mogelijk de lever van uw hond kan vernietigen. Gekookt of ingeblikt is prima. Een deel van rauw voeren dat over de hele linie gebeurt, tenzij het een jonge pup is, is detox. Hun systeem moet zich ontdoen van al het afval dat zich in de loop van de jaren heeft opgehoopt door het voeren van droogvoer, van goede of slechte kwaliteit. In het slechtste geval duurt het meestal een maand.

Ze stinken, hun vacht wordt dof en broos, hun huid is vettig, hun adem en ontlasting stinken, en op een dag bingo. Mooie hond. Het is gebeurd met al mijn dieren die ik rauw heb gegeven, tot op zekere hoogte.

Een andere zorg die vaak naar voren komt, zijn bacteriën en ziektekiemen. Een hondensysteem is ontworpen om rauw voedsel te eten. Hun spijsverteringssappen zijn sterk genoeg om botten af ​​te breken, over het algemeen zijn ze niet erg vatbaar voor e-coli, listeria of salmonella.

De honden die vatbaar zullen zijn, zijn de zeer jonge, de zeer oude en de zieke. Wat ziektekiemen betreft, als je dezelfde schoonmaakmethoden gebruikt als je eigen voedsel, zou alles in orde moeten zijn. De hondenbakken worden na elke maaltijd schoongemaakt, de voorbereidingsoppervlakken worden geschrobd en het keukengerei wordt gewassen. Gezond verstand en goede keukenpraktijken houden alles in de hand.

Welke portiegroottes moet ik voeren?

Hoeveel u voedt, hangt volledig af van uw hond. Hoe actief ze zijn, of ze moeten afvallen of niet, hoe groot ze zijn en tot op zekere hoogte ouder worden. Ze zullen ook eten alsof ze verhongeren, wat ze ook zijn, voor alle doeleinden. Na de detoxperiode zullen ze zich in normale porties vestigen, tenzij hun activiteitsniveau dramatisch toeneemt.

Voor mijn 70# pitmix eet ze ongeveer anderhalve pond rauw per dag. Mijn pup, die 6 maanden en 60 # is, eet ongeveer hetzelfde als zij. Hij zal uiteindelijk meer krijgen, aangezien hij rond de 85 zal uitkomen. Ze is ook 8, dus ze zal niet zoveel eten nodig hebben als hij.

Mijn 20 # mopshond eet ongeveer een halve pond rauw per dag. De verhouding vlees tot groenten is over het algemeen 85% vlees en 15% groente. Omdat bot een vrije keuze is, heb ik daar geen percentage voor. De inname van mopshonden is veel hoger dan die van de andere 2 honden. Orgaanvlees maakt ongeveer 10% van hun dieet uit.

Ik gebruik verse knoflook voor vlooienbestrijding, het is ook goed voor het bloed. Ik verpletter ongeveer een half kruidnagel per hond 4 keer per week.

Voor plantaardige inhoud ga ik op kleur. Oranje, groen, wit, geel en rood, verschillende kleuren dekken verschillende vitamines. Ik maak me ook niet elke dag zorgen over het balanceren, maar over een week. Ik gebruik boerenkool, spinazie, boerenkool, snijbiet, broccoli en spruitjes voor het groen.

Yam, zoete aardappel en oranje peper, raap, courgette, gele pompoen, radijs, bloemkool voor witte, gele paprika, de schil van de gele pompoen helpt bij geel, rood wordt bedekt door de schil van de radijs, een kleine biet en swiss snijbiet heeft rood in de stengels en nerven in de bladeren.

Verbeelding en experimenteren om te zien wat uw hond leuk vindt, is de sleutel. Ik gebruik niet veel plantaardig materiaal, dus mijn mixen gebruiken misschien een van elke kleur, als voorbeeld:

 • 2 boerenkoolbladeren
 • 1 kleine tot middelgrote kop broccoli
 • 1/2 kleine yam
 • 1 kleine raap
 • 1 kleine gele pompoen
 • Misschien 1/4 van een gele paprika.
 • 1/4 van een biet.

Pureer het in een keukenmachine en doe in ijsbakjes. Bevries voor een paar uur, verdeel in zakjes met ritssluiting. Ik zal ook veenbessen toevoegen als ze in het seizoen zijn. Als ik het me herinner, koop ik 4 of 5 tassen als ze beschikbaar zijn. Appels zijn ook een populaire toevoeging aan de mix. Ik ken mensen die ook appelciderazijn aan hun mixen toevoegen. Het is een conserveermiddel, het verzuurt ook de hond en maakt ze minder aantrekkelijk voor schimmelinfecties.

Voor een hond van 60# kun je 4 blokjes per maaltijd geven. Ik voer eigenlijk minder plantaardig materiaal, de mopshond krijgt om de dag 4 blokjes. De twee kuilen krijgen ze elke 4e dag, vooral omdat ze droog eten. Als ze puur rauw zouden eten, zouden ze er om de dag 6 krijgen. Het meeste fruit dat ze in hun dieet krijgen, is afkomstig van lekkernijen. Als we het eten, krijgen ze wat. Het enige fruit dat ze op geen enkele manier, vorm of vorm mogen eten, zijn druiven. Absoluut GEEN rozijnen.

Al het andere is eerlijk spel. Het is leuk om te experimenteren en te zien wat ze wel en niet zullen eten. Sasha houdt niet van avocado's en wordt gek van mango en banaan.

Wat betreft het voeren van vlees

Wat betreft vlees en hoeveel te voeren. Voor het gemak van voeren zou ik niets vermalen. Het is pijnlijk, extreem tijdrovend en 99% van de honden geeft er geen moer om in welke vorm het is.

Groenten opgestapeld bovenop stukken vlees gaan prima over. Als ze een beetje terughoudend zijn om groenten te eten, is yoghurt of kwark meestal voldoende.

In ons huis, ongeacht welke hond het vlees krijgt, is het allemaal hetzelfde gesneden, ongeveer 2 inch vierkante blokjes. Maakt pilling een makkie, ze pakken de kubus op en slikken ze door, zonder te beseffen dat er een pil in zit.

Om een ​​idee te krijgen van hoeveel je per maaltijd moet voeren, zou ik beginnen met het wegen van porties totdat je aan het volume gewend bent, hier is een voorbeeld:

Een braadstuk van 3 pond met onze dieren zorgt voor 1 1/2 diners. De 2 pits krijgen elk ongeveer 3/4 pond en de mops krijgt ongeveer 1/4 pond per maaltijd. Daar horen groenten niet bij. Sorry dat het niet nauwkeuriger is, ik kijk er meestal naar. Ik beoordeel wat er moet veranderen aan hoe ze eruitzien en handelen.

Ik gebruik regelmatig orgaanvlees, ze krijgen lever, hart, alvleesklier, tong, nieren. Wat ik ook maar te pakken kan krijgen. Ik voer het twee keer per week als hun avondmaaltijd, puur orgaanvlees.

Ik voer wel droog aan de kuilen, zodat ze 's nachts rauw worden. Ik geef ze een paar keer per week groenten. De mopshond eet puur rauw, we voeren een commercieel bereid rauw voedsel voor afwisseling, er zitten groenten in, dus we geven hem onze mix twee keer per week.

Ze hebben allemaal altijd botten beschikbaar. De twee kuilen krijgen twee keer per week halve kippen, Sasha krijgt op die dagen 's ochtends een halve droge maaltijd, ze zijn meestal ZEER vol nadat ze klaar zijn. Niet dat ze niet een hele zouden eten als ze de kans krijgen, als Garion groeit, kan ik dat uiteindelijk doen als hij een volwassene is. We zullen zien hoe groot hij wordt.

 • 8oz gesneden vlees
 • 5 groenteblokjes
 • 1 eetlepel yoghurt of kwark
 • 1/2 theelepel vlas- of zalmolie
 • 1/2 teentje geperste knoflook
 • Of Kippenpootkwartier, of vleugeldelen en borst, of rug en borst.
 • 5 groenteblokjes
 • Olie supplement

Of voor anderhalve dag eten in één keer, zou je het hele kippenkarkas naar ze kunnen gooien. Het kost ze helemaal geen tijd om die sukkel te laten opeten.

Voor honden met huidproblemen zal het dierlijke vet helpen omdat het rechtstreeks naar de huid gaat. Omdat het ongekookt is, kunnen ze het optimaal benutten. De oliesupplementen zullen ook helpen.

De meeste huidaandoeningen zullen verdwijnen met een rauw dieet, omdat het volledig bruikbaar is voor het dier en de aandoeningen daadwerkelijk laat genezen. Voor honden met ernstige voedselallergieën moet u letten op reacties op eiwitbronnen, het kan een beetje moeilijk zijn als u eiwit bij elke maaltijd of om de dag afwisselt. Als er een reactie is, blijf dan gedurende 10 dagen bij één eiwit en kijk wat er gebeurt. Het zal een proces van eliminatie zijn.

Hoe zit het met supplementen?

Ik ben geen grote fan van supplementen. Als je goed bent in het gebruik van groenten en een verscheidenheid aan kleuren, denk ik dat veel van de noodzakelijke vitamines gedekt zijn. Het gebruik van botten, orgaan- en spiervlees doet de rest. Als ik vlees in de koelkast bewaar, geef ik ze het bloed dat uit het vlees sijpelt, het zit boordevol voedingsstoffen.

Als supplementen worden gegeven, vind ik dat ze plantaardig en zo natuurlijk mogelijk moeten zijn. Ik zie niet graag chemische namen voor vit/min's. Het gebruik van olie is een goed idee. Lijnzaadolie of gemalen lijnzaad werken goed, zalmolie gaat ook goed over.

Honden zijn meestal niet erg kieskeurig, dus tenzij er een bepaalde reden is om de een boven de ander te gebruiken. Je zou ook kunnen afwisselen als je dat wilt.

Tot slot

Wees voorzichtig als je voor het eerst begint. Ga niet zomaar over op rauw voeren. Het is altijd een goed idee om zoveel mogelijk informatie over rauwe diëten te krijgen.


Rauw vlees dieet voor honden

Gezien het feit dat honden jaren geleden een willekeurig dieet kregen waarbij er niet zo veel aandacht was voor hun dieet en niets werd gehoord over droogvoer of voer, rauw vlees vaak opgenomen in hun dagelijkse rantsoen .

Op de vraag of ik mijn hond rauw vlees mag geven is het antwoord ja. De spijsverteringskanaal van honden is ontworpen en bereid om rauw vlees te verteren net als hun neven doen de wolven. Ze hebben een korte darm, dus voedsel brengt weinig tijd door in het spijsverteringsstelsel en voorkomt bederf , evenals zeer krachtige maagenzymen en een zeer zure afscheiding van sappen. Daarom, de rauw hond vlees dieet is mogelijk, maar is het ideaal?

De nadelen van rauw hondenvlees kunnen talrijk zijn, waarvan we ons bewust moeten zijn voordat we beslissingen nemen. Het kan zijn dat onze wens is om onze hond op een “natuurlijke” manier te voeren, maar dit betekent niet dat het de meest aanbevolen is. Lees aandachtig de punten in de volgende lijst om erachter te komen waarom het verkeerd is om rauw vlees aan honden te geven:

1. Het is geen uitgebalanceerd dieet

Rauw vlees is een zeer krachtige eiwitbron, maar het mist veel andere heilzame voedingsstoffen voor honden. l kan mijn hond rauw vlees geven als ik hem vergezel met fruit, groenten en/of granen om zijn voeding compleet te maken.

2. Overdracht van ziekten

Net als voor mensen, rauw vlees kan een brandpunt zijn van infectie en overdracht van bacterieel en viraal ziekten . Om deze reden wordt het aanbevolen om het vlees te koken en zo eventuele ziekteverwekkers te elimineren.

3. Gekookt vlees

In navolging van de vorige paragraaf kunnen we denken dat het koken van vlees voor onze hond de oplossing is voor de overdracht van ziekten. Dit is waar, maar we moeten koken zonder zout of kruiden, in Naast het verwijderen van de botten, hebben ze de neiging om te versplinteren als ze gaar zijn en kunnen we een ernstig probleem veroorzaken.

4. Botten

Als het stuk vlees ook botten bevat, raden we aan deze te verwijderen. Of ze nu gaar zijn of niet, ze lopen altijd het risico op tranen of obstructies in het spijsverteringskanaal.


Hoog vlees? Hoe?

Hoe gaat men over op het eten van (edit: gefermenteerd vlees) bedorven vlees? Klinkt ongeveer net zo moeilijk als uitwerpselen eten. Ik kan het me niet voorstellen.

En hoe weten we dat het niet slecht voor ons is?

als je een histamineprobleem hebt, zal dit het veel erger maken. Ben daar geweest probeerde dat

Ik heb histamineproblemen. Bedankt

Zijn uw histamine-problemen helemaal verminderd door deze wee? Ik worstel er enorm mee.

Weet niet wat de 'overgang' is naar high meat. Ben je van plan om er 100% van te leven? Een moediger man dan ik! Hoewel bacteriële fermentatie zeker allerlei waardevolle voedingsstoffen produceert en voedsel effectief voorverteert, is het nauwelijks nodig om te leven zonder het gevoel te hebben dat je eraan moet deelnemen.

Wat betreft WETEN, het is niet slecht voor ons. Nou, dat doen we echt niet. Nogmaals, het zijn anekdotische dingen vermengd met inheemse tradities die dit informeren. Veel culturen bereiden vlees door het gedurende langere tijd ondergronds of onder water te laten rotten. Vooral de eskimo/inuit stonden bekend om hun smaak voor gefermenteerd/bedorven vlees, vooral vis.

Op de juiste manier bereid, gefermenteerd vlees kan in strijd zijn met onze 'beschaafde' gevoeligheden, maar er is niets dat direct op gevaar wijst. Gevaarlijke of giftige bacteriën verschijnen niet uit het niets en vlees, zoals we allemaal weten, is in de eerste plaats een van de chemisch minst problematische voedingsmiddelen.

Vrijwel iedereen houdt van gerijpt vlees van een of andere soort of een andere bacteriële werking is de belangrijkste drijfveer van de smaken en malsheid die erin worden gevonden. High meat is gewoon een extremere versie van dat productieproces. Natuurlijk stel ik voor dat je goed oplet bij het bestuderen van veilige kweekprocedures als je van plan bent het zelf te doen.

Eet nooit rot vlees. Menselijk maagzuur is niet hard genoeg om u tegen infectie te beschermen.

Als je het echter over hebt: gefermenteerd vlees, dat is een beetje anders. Het is het verschil tussen het eten van rotte beschimmelde druiven en het drinken van wijn. Het is het verschil tussen het eten van blauwe kaas en het eten van de gouda die wazig is geworden in je koelkast. Rotte kool versus zuurkool. Stinkende dumpster-melk versus yoghurt.

We kunnen zien dat het veilig is omdat het nuttige bacteriën bevat die voor mensen veilig zijn en geen wilde, potentieel ziekteverwekkende bacteriën.

Ik snap het. Ik wist het verschil niet. Dus hoe fermenteert men vlees?

Mensen kunnen het "zwaarste" maagzuur onder dieren hebben als ze goed eten

Ja. De manier waarop u slechte bacteriën in gerijpt voedsel voorkomt, is meestal door een combinatie van een of meer van de volgende zaken:

Lage pH. Meestal gedaan door melkzuurbacteriën of door toevoeging van een soort zuur: citroensap of azijn. Augurken, zuurkool, kimchi, kaas, yoghurt, salami en andere gefermenteerde worsten, enz. zullen dit gebruiken.

Zout. Door het juiste zoutgehalte te krijgen, kunnen melkzuurbacteriën nog steeds groeien, terwijl de slechte bacteriën niet kunnen groeien. Nogmaals, augurken, zuurkool, enz. Samen met jerkey en ander gedroogd vlees.

Alcohol. Bier, wijn, cider, enz.

Als je hier iets mee wilt doen, google en gebruik recepten. Je wilt niet per ongeluk iets slechts eten. Slechte resultaten kunnen zelfs dodelijk zijn.

Ik heb eerder rot vlees gegeten. stom ja, zou het nooit meer doen, maar verrassend genoeg bracht het mijn systeem niet van streek of veroorzaakte het geen nadelige gevolgen.

ik heb het geprobeerd met runderlever, varkenslever en rundervet, ik heb ook wat echt spiervlees dat in een andere pot gist, maar de geur is zo erg dat ik het uit het raam moet houden, zelfs als het deksel gesloten is, ik heb nog steeds geen de kans om het te proberen.

Voordat ik vlees fermenteerde, deed ik allerlei soorten plantaardige fermentaties, evenals jarenlang melkfermentaties, dus ik wist dat het veilig zou zijn, ik kan je wat adviezen geven.

1-Zorg ervoor dat het vlees dat je gebruikt nooit diepgevroren is geweest en eventueel ook nooit lang vacuüm is geseald, dat is omdat je de goede bacteriën zo sterk en levend mogelijk wilt hebben, anders zouden ze gewoon overweldigd worden door slechte bacteriën. (het invriezen van vlees zal de goede bacteriën langzaam doden en het denatureert ook de enzymen die het vlees afbreken tijdens het fermenteren)

2- denk eraan om de stukjes hapklaar te snijden, je wilt geen tijd verspillen aan het snijden van een stinkend stuk vlees

3- lucht de pot elke dag, of om de andere dag, om dezelfde reden om vacuüm verzegeld vlees te vermijden, de reden is dat je 'anaërobe' bacteriën wilt vermijden omdat ze gevaarlijk zijn en niet goed voor je

4- de eerste keer dat ik lever fermenteerde, begon ik het te eten na 3 dagen fermentatie bij kamertemperatuur, op die manier is het niet te sterk en kun je langzaam aan de smaak wennen.

5- doe dat nooit met gekookt vlees, het is dodelijk

Eerlijk gezegd smaakt grasgevoerde runderlever erg goed, het lijkt veel op kaas, ik begon het te eten om gezondheidsredenen en nu eet ik het omdat ik de smaak lekker vind, wees niet bang! het is superveilig zolang je deze 'instructies' . volgt


VRIENDEN MET JE SLAGER

De beste en eerste stap om veel vlees te eten, is een goede slager vinden en vrienden met hem maken. Ik heb veel over de hele wereld gereisd en de enige constante is dat slagers altijd goede mensen zijn. Ze zijn altijd blij om u te ontvangen als u hun werk waardeert. Koop regelmatig bij hem en laat hem zien dat je het meent, en hij zal altijd dingen voor je bereiden zoals jij ze wilt. Het is een superkracht om met je slager te kunnen praten en verzoeken te doen. Hij kan je gratis vetresten geven die je kunt maken om het beste kookvet te maken. Hij kan hamburgers voor u malen en bereiden met de exacte vetverhouding die u verkiest. Hij kan je gratis of bijna gratis genoeg botten voor bouillon geven.

Een ander geweldig idee is om een ​​lokale boer te vinden die je een hele koe of lam verkoopt, al geslacht en versneden. Als je ergens in de buurt van een menselijke nederzetting van meer dan 100 mensen woont, waar dan ook op aarde, zal er minstens één persoon in je buurt jagen of hoeden op grote herkauwers, en hij jaagt en hoedt ze om ze te verkopen aan mensen zoals jij. Ik raad deze manier ten zeerste aan, zodat je je boer kunt ontmoeten, de dieren kunt zien, het vlees kunt proeven, weten dat het goed is en een goede betrouwbare kwaliteit kunnen garanderen. Koop een diepvrieskist en leg het vlees erin en ontdooi het voor het koken. Meestal kun je hier een zeer goede prijs voor krijgen. Hoewel dit geweldig is en ik het ten zeerste aanbeveel, is het zeker niet essentieel. U kunt hoogstwaarschijnlijk uitstekend vlees verkrijgen bij uw plaatselijke slager en supermarkt.

Het is in de mode voor mensen die supplementen en dieetplannen hebben om te verkopen om slechte dingen te zeggen over vlees uit de supermarkt, maar veel mensen gedijen door het te eten, waardoor veel erkende voedingsdeskundigen hun verstand verliezen in hilarische woede-uitbarstingen bij het idee dat je gezond zou kunnen zijn van een supermarkt zonder een doctoraat van een voedingsdeskundige en geheimzinnige kennis die het mysterie voor je oplost. A lot of long time carnivores have thrived for many years by eating supermarket meat, as you can see from the facebook groups linked below. There are a lot of bad things sold by your supermarket, but meat is not one of them, and the hysteria around it is largely as misguided as all the rest of the idiotic anti-meat propaganda you read in your local newspaper full of advertisements for industrial sludge. The paranoid hypochondriacs who think supermarket meat is bad are making a horrible mistake by avoiding it and replacing it with any kind of plant food, no matter how many green and nice-sounding buzzwords come attached to it. While grass-fed beef from a small farm can be better than supermarket meat, supermarket meat is by no means bad, and is far better than any plant alternative, no matter how sophisticated or expensive. Supermarkets can have great offers and discounts on their meat for you to fill up your freezer.


Man Eats Only Raw Meat for 5 Years - Recipes

Cleaned tripe - human consumption (cleaned and bleached)

Green tripe is the unprocessed, unbleached, and unscalded stomach of ruminant animals. It is usually beige, gray, or black in color, and contains gastric enzymes as well as partially digested plant material. Grass-fed green tripe will usually reflect a green tint or sheen from absorption of the animal's natural diet of grasses.

Green tripe is said to be one of the most nutritionally complete all natural foods available for your carnivore, with fatty acids Omegas 3 & 6, and the ideal Calcium to Phosphorus ratio of 1:1. It also contains Lactic Acid Bacteria, more commonly known as the probiotic ingredient Lactobacillus Acidophilus, which can aid in digestion.

Note: do not feed much because it is high in Iron.

Dogs are like wolves, the dogs mitochondrial DNA is 99.8% the same as wolves. The wolves do not eat the stomach contents of there prey. The only time it may be consumed is if the prey is small like a rabbit because the whole rabbit is consumed, otherwise the wolf shakes out the contents of the stomach, and sometimes eats the stomach wall or lining.

There is a book 2003 "Wolves: Behavior, Ecology, and conservation" that is compiled of 350 years of research, field observations, and experiments. here is a Quote take from chapter 4, The wolf as a carnivore.

"Wolves usually tear into the body cavity of large prey and. consume the larger internal organs, such as lungs, heart, and liver. The large rumen [, which is one of the main stomach chambers in large ruminant herbivores,]. is usually punctured during removal and its contents spilled. The vegetation in the intestinal tract is of no interest to the wolves, but the stomach lining and intestinal wall are consumed, and their contents further strewn about the kill site."

"To grow and maintain their own bodies, wolves need to ingest all the major parts of their herbivorous prey, except the plants in the digestive system. "

Wolf Hybrid copyright Rosann Bentley

Other quotes from Wolf experts

"Wolves predominately prey on hoofed animals including Deer, moose, Bison, Elk, and caribou. Because wolves usually hunt for large animals, (although wolves are opportunistic and will eat smaller prey) they work together to catch their prey. Wolves will eat a healthy, strong animal if they can catch it."

"One of the most odd part of the diet of wolves is fish ! Biologist Bod Bromley once observed a wolf in Canada's Northwest Territories catch five fish in fifteen minutes in the Talston River."

Dogs have not been removed to far from wolves, they still require the need for meat, bone , and organs. Dogs have not been domesticated to change there nutritional needs. They still cannot utilize vetetables as efficiently as meat.


Special Precautions

Certain groups are at increased risk of contracting a foodborne illness or getting very sick from it. Pregnant women, the elderly, young children, and people with compromised immune systems should avoid eating undercooked meats and eggs, unpasteurized dairy products, uncooked hot dogs and deli meats, and raw seafood.

IMAGES PROVIDED BY:
1) SIMKO/Visuals Unlimited
2) Chris Ted/Digital Vision
3) Steve Pomberg/WebMD
4) Tim Flach/Stone
5) Image Source
6) Steve Pomberg/WebMD
7) Image Source
8) Teubner/StockFood Creative
9) Steve Pomberg/WebMD
10) Inga Spence/Photolibrary
11) Steve Pomberg/WebMD
12) Sally Anscombe/Flickr
13) Dorling Kindersley
14) Ryan McVay/Riser
15) Tom Grill/Iconica
16) Photolink/Photodisc
17) Gregor Schuster/Photographer’s Choice
18) Mascarucci/FoodPix
19) Kristin Duvall/Riser
20) Photostock Israel/Photolibrary
21) Dennie Cody/Photographer’s Choice
22) Smneedham/FoodPix
23) John Alabaszowski/Flickr

Center for Science in the Public Interest.

Illinois Department of Public Health.

California Department of Food & Agriculture.

Wereldgezondheidsorganisatie.

Colorado State University Extension.

New York State Department of Health.

Department of Health & Human Services, North Carolina.

U.S. Department of Agriculture Food Safety and Inspection Service.

Washington State Department of Health.

This tool does not provide medical advice. See additional information.

THIS TOOL DOES NOT PROVIDE MEDICAL ADVICE. It is intended for general informational purposes only and does not address individual circumstances. It is not a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment and should not be relied on to make decisions about your health. Never ignore professional medical advice in seeking treatment because of something you have read on the WebMD Site. If you think you may have a medical emergency, immediately call your doctor or dial 911.