Traditionele recepten

Amerika's 35 favoriete pizzaketens 2017

Amerika's 35 favoriete pizzaketens 2017

Delen is zorgzaam.

Iedereen die heeft geprobeerd pizza voor een groep te bestellen, weet dat het een beladen onderneming kan zijn. Wat zijn je favorieten? We vroegen ons af, en voor het vierde jaar op rij hebben we contact opgenomen met u, onze lezers, om precies dat te vragen.

Waar hebben onze respondenten precies naar gezocht bij het bepalen van hun favorieten? We hebben ze natuurlijk gevraagd alleen te stemmen op ketens waar ze zijn geweest, maar we hebben ze ook gevraagd de ketens te kiezen die ze echt respecteren. Ze kregen te horen dat ze rekening moesten houden met de versheid en verrukking van het product, evenals met de service, het gemak, de menudiversiteit en de algehele ervaring. Sommigen stemden op basis van loyaliteit aan lokale ketens, terwijl anderen de voorkeur gaven aan de grote jongens.

Amerika's 35 favoriete pizzaketens

Merk op dat we deze ketens niet precies identificeren als die van Amerika het beste. Omdat dit een simpele telling was, is het een ranglijst van Amerika's favorieten — de ketens waar jij, de lezers van The Daily Meal, het meest naar toe zult gaan als je zin hebt in pizza, maar om wat voor reden dan ook niet naar een ambachtelijke pizzeria van het soort waarvan we de waren jaarlijks in onze handtekening plaatsen 101 beste pizza's in Amerika.

Het afgelopen jaar was een groot jaar voor diepe schotels in Chicago-stijl. Ketens die deze pizza-iteratie verkopen, vulden dit jaar onze enquête, aangevuld met bekende favorieten zoals Little Caesars en Pizza Hut. Ontdek waar uw favoriet is gerangschikt.


Bekijk de video: Pārsteigums! Pilnīgs LuLu 17 (Januari- 2022).